Eltünt a multimédiás audiovezérlö gépemröl hogyan csináljam vissza?
Figyelt kérdés
Légyszi segitsetek rendszervisszaállitással nem megy mert nincs mentve semmi.Windows7 van telepitve.
Alaplap neve: Intel Isleton D946GZIS
Alaplap azonosítója TS94610J.86A.0047.2006.0911.0110
Busz szélessége 64 bit
És tettem bele egy hangkártyát is de nincsen hozzá telepitöm igy nem müködik
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device PCI
Sajnos egyáltalán nincs hang a gépemen.Nagyon fontos lenne a segitségetek mert a gyerekek csak igy tudnák hallani az apukájukat mivel kint van külföldön :( Segitsetek kérlek.Elöre is köszike aki segit :)
2012. nov. 8. 11:13
2/3 A kérdező kommentje:
Köszike de ezzel az a baj hogy nem tudom honnan és melyikt kellene le szednem ahhoz hogy jo is legyen főleg hogy windows7-em van :( így sajna nem egyszerü.Ha küldene nekem valaki linket ahonnan le tudnám szedni s telepiteni akk azt nagyon meg köszönném. Évi
2012. nov. 8. 11:26
3/3 anonim válasza:
Ha a win 7 nem egyszerű, akkor valszeg ha adunk egy linket sem fogsz boldogulni. Jobban járnál, ha hívnál egy szakembert v. elvinnéd egy szakemberhez.
(a napfény városában én is megcsinálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!