Gyerekvállalás kategoriában szerintetek is csak azért pontoznak le mert nem egyezik a véleményük? Be kéne szüntetni a pontozást szerintetek is?
Igen,azért.Egyáltalán nem az eredeti funkciója miatt (hasznos/nem hasznos)
Általában nem szoktam felhúzni magam rajta,de a múltkor volt egy mennyiből éltek kérdés,mire futja stb,oda írtam,hogy 250.000 a havi bevétel,de mi megvagyunk,jól vagyunk,elvagyunk.Úgy lepontoztak mint a sicc,állítólag azért mert ez kevés...
Hogyne, ez így van. De nem fogják beszüntetni. Többször felmerült már, az adminok mindig megmagyarázták szép szájbarágós módon, hogy de, ez a pontozás jó. Legalább is régebben, amikor még az adminok időnként válaszoltak az ilyen jellegű kérdésekre.
Mellesleg ne hidd, hogy csak a gyerekvállalás kategóriában van ez így, az összes többiben is így van.
Én biztos vagyok benne, hogy egyrészt az olvasók pontoznak, másrészt pedig ez egy belülről generált valami. Ezáltal nagyobb a felhasználtság, látogatottság. Adott egy téma, minél többen vannak jelen, vitázna, olykor balhéznak, ez egy plusz adalék a pontozás.
Nem igazán értem a lényegét, nem is nagyon használom, és én is baromságnak tartom.
tipikus lepontozás a gyerekvállalás, sőt a szoptatás az igazi!!!!
Most is lepontoztak a gyerekvállalás témában, mert a csaj férje nem akarja még kivizsgáltatni magát, hátha nála van a gond és amiatt nem jön össze a baba én meg nem estem neki, hogy akkor tuti nem akar gyereket, így jól le is húztak.........
valóban nem a hasznosság a lényeg, hanem egyetért-e a válasszal a pontozó vagy sem.... de nem így kéne működnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!