Mióta vagy tag itt, hány oldalnyi válaszod van, és hány kérdést tettél fel eddig?
2010 júliusa óta vagyok tag, 281 oldalnyi válaszom van, 25kérdést tettem fel eddig.
A kedvenc kategóriám a számítástechnika. Ebben a kategóriában fordul elő talán a leggyakrabban, hogy valakinek tényleg tudok segíteni valamiben. A többi kategóriában leginkább csak elmondom a személyes véleményemet / trollkodok...
Hogy pontosan mióta vagyok tag, azt nem tudom, de amit utoljára mutat kérdést, az 2007 májusi. Ehhez viszont csak 320 oldalnyi válaszom van, pedig azt hittem, sokat írok. Mármint látva, hogy mások sokkal kevesebb idő alatt írtak ennyit.
Amúgy nekem évekig a kedvenc témám a közoktatás, tanfolyamok volt. Igazából még most is. Egy időben sokat írtam az állatos témába, újabban pedig a számítástechnikásba, de azt inkább csak olvastam. Én sem vagyok egy nagy kérdező, vagy 1,5 oldalnyi van, de annak is a nagy részét az elmúlt 2-3 hónapban tettem fel a számítástechnikásban :D
Nektek nem volt olyan, hogy na mostmár abbahagyom az egészet? Nekem volt egy párszor, de aztán valahogy mindig visszajöttem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!