Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Előfordult már, hogy töröltett...

Előfordult már, hogy töröltették a válaszod? Mi volt ennek az oka?

Figyelt kérdés
Az enyémet azért, mert egy anyuka kérdezett valamit a gyerekével kapcsolatban, de végül is kisült az is, hogy ő terhesen egyáltalán nem fogyaszt semmilyen zöldséget, gyümölcsöt, ahogy azt a kisebb csemetéje sem teszi, mert egyáltalán nem telik rá. Erre írtam, hogy inkább akkor mondjon le a netről, kábel TV-ről, de a magzata most a legfontosabb, illetőleg eleve van egy fejlődő szervezet a famíliában, nem szabad megvonni az alap tápanyagokat. Erre persze jött, hogy egyrészről nem ez volt a kérdés, másrészről mit képzelek, mert ő szed vitamint (vitaminra van pénz, gyümölcsre nincsen...). Jogosan törtöltette a válaszom, de egyben meg is lett a véleményem erről az ostoba némberről, aki a saját gyermekei egészségét kockáztatja, ahelyett, hogy elgondolkodna.
2013. jan. 10. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
nekem akkor is szokták törölni amikor segítő választ adok,volt már hogy kérdést is töröltek
2013. jan. 10. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom a kérdező virtuális támadásnak vette a segítő szándékkal írt válaszod :D
2013. jan. 10. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos sűrűn veszik támadásnak a segítséget, ahelyett, hogy megfogadnák, ez engem is nagyon tud zavarni.

Ha nem a kérdésre válaszolsz, ráadásul kicsit ingerültebben, akkor törölhetik a választ.

Ilyenkor írhatsz neki privátot, hogy te csak segíteni akarsz, ha van hozzá türelmed, hátha megfogadja.

2013. jan. 10. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hogy a kérdésre is válaszoljak :) Akkor törölték, mikor beleszálltam egy vitába, ami már rég nem a kérdésről szólt, és nem túl kedves hangnemben írtam.
2013. jan. 10. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem még vita sem kell ahhoz hogy töröljék a válaszomat,de pl azt is érdekesnek tartom hogy amikor orvoshoz küldtem egy45éves pasit mert 14-15éves lányokról akart pucér képeket miért kell törölni ha más meg itt pedofilkodhat
2013. jan. 10. 18:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, az ilyeneket én is nagyon bírom :D ez tényleg tipikusan az, hogy lényegében jogosan töröltetik a választ, de csak az sül ki, hogy a kérdező a hülye, mert bár a tanács kéretlen, mégis jobban járna, ha megfogadná.
2013. jan. 10. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt,hogy jogosan,mert azt a szót használtam,hogy p.öts.amiről először nem is gondoltam,hogy trágárnak minősül.De volt,hogy töröltették egy válaszom,erre írtam a moderátornak,hogy milyen indokkal törölték,és azt mondta,nem tudja megmondani.Szóval egyes moderátoroknál ez elég érdekesen működik,hogy jelentenek egy választ,ők meg rögtön törlik,ebben az a rossz,hogy bárki,akinek nem tetszik a válasz(nem azért mert valóban kifogásolható)visszaélhet a töröltetéssel.
2013. jan. 15. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!