Mi értelme van a pontozásnak, ha mindenki visszaél vele?
#10 engem hidegen hagy a toplista nem is a százalékról van szó engem az zavar, hogy amikor válaszolok egy kérdésre, de nemcsak én a többi válaszíró is le van pontozva engem a lepontozók bosszantanak
#11 van amikor csak akkor mutassa, hogy milyen hasznos a válaszod amikor egy új válasz érkezik vagy amikor 1-2 felhasználó értékelte a válaszodat 2007 óta regisztrálva vagy? az nagyon hosszú idő. :D
Azt gondolom, a rendszer úgy rossz, ahogy van.
"Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár" - tehát ha minden válasznál ugyanúgy pontozol, mint a többiek, birkamódra, repülsz felfelé a ranglistán, ha ellenvéleményed van, minusz pontot kapsz, pedig könnyen lehet, hogy igazad van.
Annak több értelmét látnám, ha pontozni csak válasszal együtt lehetne, hogy legalább indokolja meg, miért pontozott le. Vagy ha megmaradna a pontozás, de nem számítana, max statisztikailag és a kérdező döntené el, mi hasznos számára, elvégre ő tette fel a kérdést.
Annak is örülnék, ha mindenkinél kötelezően megjelenne a név, mert rengeteg anonim IQ-huszár osztja az észt, egy idő után legalább tudni lehetne, hogy ha meglátom XY válaszát, már nem is kell foglalkoznom azzal, hogy elolvassam.
Sokszor látom azt, hogy valaki feltesz egy kérdést, épeszű válaszokat vár, de csak baszogatják, beszólogatnak neki, szándékosan hülyeségeket írnak, ami tönkreteszi az oldalt, mert nem, egyáltalán nem jó vicc.
Teljesen egyetértek veled #13 én még azt sem értem mi értelme ennek a toplistának valóban jó lenne, ha mindenki névvel írna nem névtelenül akkor valóban tudnánk, hogy ki az, akire számíthat az ember a pontozásnak sincs értelme, mert itt sok a lepontozó huszár
#14 ha jól számolom kb 8 éve itt vagy gyakorlatilag az elsők közül vagy, akik regisztráltak ide, ha jól tudom annó még csak három témakör volt: Teherbeesés terhesség/szülés, Kutya/ Macska, és a Fogyókúra témakör igaz? :)
gyerünk pontozzuk fel, fel fel fel a 16; 19 -est ! Hadd vigasztalódjon. Hajrá! Éljenek az autók-motorok!
Magam is az autókkal a gyalogosok ellen szövetség tagja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!