Te nem érzed úgy, hogy jobb lenne ez a "fórum", ha
mindenkinek lenne neve?
Figyelt kérdés
Mármint ha nem név nélkül válaszolgatnának az emberek, hanem mindenki vállalna ehhez akár csak egy nicknevet. Én olyan kíváncsi lennék, hogy ki mennyire konzisztens...
2014. ápr. 1. 16:02
1/9 anonim válasza:
A legjobb lenne ha interneten mindenki vállalná az arcát és a nevét. Egy regisztráció mindenhez.
2014. ápr. 1. 16:08
2/9 anonim válasza:
Az oldal lényege az anonimitás. Vállalhatod a neved, alkothatsz nicknevet is magadnak, de nem muszáj megváltoztatnod a jelenlegi kontódat, elég, ha aláírsz mindent, minden egyes válasznál vagy kérdésnél.
Nekem jó így.
2014. ápr. 1. 16:08
3/9 anonim válasza:
2. vagyok. Pont emiatt szeretem ezt az oldalt, nem tud rólam senki semmit, nem élnek vissza az adataimmal. Túl sok minden van már fenn a neten mindenkiről, lassan már tényleg "elbújni" nem lehet.
2014. ápr. 1. 16:10
4/9 anonim válasza:
Tény, hogy az oldal már rég túl lépett saját magán, de ettől függetlenül a gyakorikérdések eredeti koncepciójával tényleg nem összeegyeztethető az, hogy mindenkinek neve legyen.
1. "Amit máshol nem mertél..." - tehát a kérdezőről is feltételezzük, hogy nem ismerősként akar tőlünk kérdezni.
2. A pontozási rendszernek is az (lenne) a lényege, hogy tényleg az egyes válaszokat pontozzák nem azt, hogy "Jajj ez megint a Józsi, múltkor összevesztünk, akkor most jól lepontozom"
Persze, mint ahogy írtam ezeket az alapfeltevéseket már túlhaladta a gyakori, mert elfórumosodott, de mégiscsak ez elvileg a lényege.
2014. ápr. 1. 16:15
5/9 anonim válasza:
Az a lényeg,hogy anonym legen az oldal és pont.
Vegyünk példának engem,ha megtudnák a osztálytársaim,hogy itt vagyok fenn nem néznének baleknak és az nekem mért lenne jó ?
2014. ápr. 1. 20:11
6/9 anonim válasza:
Sokkal jobb lenne, mert akkor kevesebb trollkodó és személyeskedő egyén lenne, megszűnnének a 10 éves kötekedők stb, amivel dugig van itt pár témakör, főleg az ezotéria . A Facebookon is ha hozzászólsz valamihez, látják hogy ki írt hozzá, ott is vállalod magad szóval nem nagy cucc .
2014. ápr. 1. 20:29
7/9 anonim válasza:
Pontosítok : bizonyos témakörökben (Ezotéria, Családi Kapcsolatok, Sport, meg van még egy pár) lenne jobb ez a neves dolog, mert mondjuk a Szerelem meg az Emberek témakörben tényleg szükség van az anonimitásra .
2014. ápr. 1. 20:35
8/9 anonim válasza:
és mit kezdenél egy józsika98 vagy egy LOLAasdasd nicknévvel?
2014. ápr. 4. 18:44
9/9 anonim válasza:
Sokkal jobb lenne. Persze nem kell a személyiből kimásolni a nevet, de egy megváltoztathatatlan és mindig megjelenő nicknév sokat segítene. Mondjuk akkor, ha szűrni akarod azokat a hülyéket, akik csak szórakoznak és baromságokat írnak, akár lehetne egy gomb is, hogy "ettől a felhasználótól nem akarok több választ látni". Ezzel nem adod fel az anonimitásodat, továbbra sem fogom tudni, hogy te vagy Szegedi Jolán a Macska utcából, de el tudlak kerülni, ha feleslegesnek érzem a válaszaidat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!