Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem látni valamilyen...

Miért nem látni valamilyen nicket arra vonatkozólag, hogy ki írta a választ?

Figyelt kérdés

Gondolom azért, mert amint mondjátok is, ez nem egy beszélgetős, vitatkozós oldal, hanem kérdésmegválaszolós, ahhoz meg nem kell, hogy egy valaki egy kérdésre egy választ adjon.

De a valóságban meg igenis kialakulnak viták, pl. valaki mond valamit, megcáfolják, helyesbít, vagy ellenérvel, stb. Így már viszont lenne értelme látni valamilyen nicket, hogy kinek válaszol az ember, nem kellene idézni egy kilométeres szöveget, vagy úgy hivatkozni valakire, hogy a héttel ezelőtti válaszadónak.

Mit gondoltok?

2008. júl. 17. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ez jó ötlet lenne, mert egy korábbi válaszra így tényleg könnyebb lenne a hivatkozás. :)
2008. júl. 17. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

igen, de csak haloványan.

igazából ez pont erról szól, legalábbis elvileg, hogy nem egymással beszélgetünk, hanem a kérdésre válaszolunk. Az egy más kérdés, hogy ez nem így működik. Vagy legalábbis nem mindíg így. Annak én is ürülnék, ha látnám a válaszoló azonosítóját, meg a kérdezőét is, de a válasz funkciót azért nem támogatom, mert az nem ez az oldal. Itt nem egymással kell(ene) beszélgetni. Pedig én is szoktam... ;)

2008. júl. 17. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Pont ezt szeretik ebbe az oldalba, hogy anonim marad mindenki. Gondoljátok el, nagyon kevesen maradnának itt, ha közzé tennék a nevüket.
2008. júl. 17. 17:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Az interneten szinte senki sem a saját teljes család+keresztnevével fut, hanem valamilyen nicknévvel, ami általában teljesen beazonosíthatatlan.
2008. júl. 17. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Hát így van.
2008. júl. 17. 18:53
 6/10 anonim válasza:
82%
vagy legyenek számozva a válaszok, és legyen válaszol funkció is :)
2008. júl. 17. 19:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó is elég jó, talán még jobb is, mint a nickes megoldás, amit javasoltam, mert ahogy a toplistán nézem, sokan valóban a teljes nevüket használják.
2008. júl. 17. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell sokat idézni, odaírod a kiírás dátumát és az időpontját. Azért nem lenne jó, ha kiírnák a nicket/nevet, mert akkor pl. egy haragosod megtehetné, hogy az összes válaszodat lepontozza. Bár így is azt veszem észre, hogy van aki ismeretlen okból lepontoz helyes válaszokat is. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4952.. Nézzetek meg ezt a kérdést.
2008. júl. 18. 00:07
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
én voltam az >:DDDD
2008. júl. 19. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert anonim
2022. júl. 12. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!