Miért nem látni valamilyen nicket arra vonatkozólag, hogy ki írta a választ?
Gondolom azért, mert amint mondjátok is, ez nem egy beszélgetős, vitatkozós oldal, hanem kérdésmegválaszolós, ahhoz meg nem kell, hogy egy valaki egy kérdésre egy választ adjon.
De a valóságban meg igenis kialakulnak viták, pl. valaki mond valamit, megcáfolják, helyesbít, vagy ellenérvel, stb. Így már viszont lenne értelme látni valamilyen nicket, hogy kinek válaszol az ember, nem kellene idézni egy kilométeres szöveget, vagy úgy hivatkozni valakire, hogy a héttel ezelőtti válaszadónak.
Mit gondoltok?
igen, de csak haloványan.
igazából ez pont erról szól, legalábbis elvileg, hogy nem egymással beszélgetünk, hanem a kérdésre válaszolunk. Az egy más kérdés, hogy ez nem így működik. Vagy legalábbis nem mindíg így. Annak én is ürülnék, ha látnám a válaszoló azonosítóját, meg a kérdezőét is, de a válasz funkciót azért nem támogatom, mert az nem ez az oldal. Itt nem egymással kell(ene) beszélgetni. Pedig én is szoktam... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!