Miért nem engedi a GYIK oldal, hogy a letöltéssel/filmnézéssel kapcsolatos kérdést tegyek fel?
Amikor kiírok egy kérdést amibe azt kérdezem,hogy hol tudom megnézni vagy letölteni azt a bizonyos filmet mindig kitörli!
Már átolvastam a szerződést de nem találtam semmit!
Miért van ez?
Őszintén érdekelne.
Léci csak normális és értelmes válaszokat!
Előre is köszi!
Nem tudom,délelőtt nem te kérdezted a Halálos iram 4-et?
Talán e-mailben kérdezz rá egy moderátorra!
de miért sérti, nem értem?
amúgy kedves első nem én írtam ki:)
Ezt a pontot sérted meg:
"(c) olyan tartalmat elhelyezni, amely mások szerzői jogát, iparjogvédelmi, illetve védjegy jogát sértheti, ilyen tartalomra utalni, vagy ilyen tartalom használatára a Felhasználókat buzdítani; "
Azért mert ezekben a filmekben rengeteg pénz van és az ilyen "ingyenes filmnéző oldalak" is jogsértést követnek el. A letöltés is jogsértő.
Azért küzdenek a torrent szolgáltatókkal is, lásd a piratebay harcát.
A filmletöltéssel pedig szerzői jogot sértesz ( még ha itthon a saját célú letöltésekért nem is jár bünti). Más, komolyabb fórumokon sem lehet ezeket nyíltan leírni, ott is alapelvekbe ütközik. Viszont vannak fórumok, ahol elnézőbbek, ott találsz választ a kérdéseidre is. Vagy fogalmazd meg úgy a kérdést, hogy ne tudjanak belekötni, de a válaszolók értsék, hogy mit akarsz xD
Valóban, így már értem!
Ment a pacsi! :)
De nézegettem másoknak a kérdéseit ezzel a témával kapcsolatban és egy csomó kérdést találtam!
Azokat miért nem törölték ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!