Az oldal változtatásával kordában lehetne ezt tartani?
Panaszt szeretnék tenni! Teljesen fel vagyok háborodva, mivel az oldalon egyre többen vannak azok a boldogtalan emberek, akik azért járnak ide, hogy másokat bántsanak. De ezekkel a bántó válaszokkal nem lehet mit tenni, mert nem trágár, nem provokatív, nem hirdetés, csak rosszul esik.
Például volt egy kislány családi kapcsolatok kategóriában, aki szomorú volt, mert az anyja három hónapra Angliába utazott. Erre valaki azt írta, hogy sok Kazahsztáni bevándorló van Angliában, akik valószínűleg meg fogják gyilkolni az anyját. Hiába jelentettem a választ, senki nem törölte...
Most én is feltettem egy kérdést arról, hogyan lehet hosszútávon boldog egy házasság, mire én is megkaptam, hogy lehet, hogy a férjem idejekorán meghal. "Üdv a depressziódnak." - Mondanom sem kell, egy ilyen válaszadónak legszívesebben kalapáccsal apránként átalakítanám a koponyaszerkezetét, de civilizált ember lévén, nem teszek ilyet. Persze zaklathatnám őket privátban, hogy mi a pontos véleményem róluk, de valószínűleg csak örömmel töltené el őket, hogy valaki ennyire felhúzta magát a visszataszító viselkedésükön.
Az egyetlen normális módja a probléma megoldásának az lenne, ha ezeket a válaszokat jelenteni lehetne, és a moderátorok törölnék őket. Akkor ezek az emberek is felhagynának idővel mások bántásával, mert rájönnének, hogy felesleges.
" férjem idejekorán meghal"
hát ezen szakadok XDDDDDDD
Ennyire rosszul esik, hogy egyes emberek undorító, gerinctelen férgek módjára viselkednek itt. Elhiszem, hogy boldogtalanok, de idejönni és lépten-nyomon belerúgni olyanokba, akik akár kiszolgáltatott helyzetben segítséget kérnek... Csak azért, mert a saját életüket elrontották és irigyek konkrétan mindenkire, aki él. Ennyi erővel bárkinek lehetne olyan választ adni, hogy: "Nem mindegy? Egyszer te is megdöglesz."
De van itt legalább egyetlen normális ember... Egy moderátor azóta kikereste az említett kérdéseket és törölte a kommenteket, amikről a leírásban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!