Miért nem témakörönként jelzi az oldal, hogy hány %-ban adok hasznos válaszokat?
Van olyan kategória, ahol komoly válaszokat adok, de van olyan is, ahova inkább "szórakozni" járok.
Tehát pl. látogatom az Egészség témakört, ahol 90%-ban adok hasznos válaszokat és látogatom az Emberek témakört, ahol minden hülyeségért lepontozzák az embert, így ott kb. 50%-ban adok csak helyes válaszokat.
Így viszont, ha az egészség témakörben vagyok, az jön le, mintha csak 75%-ban adnék hasznos választ...
Egyébként nem érdekelnek a %-ok, csak szerintem logikusabb lenne, ha témakörönként jelezné, vagy esetleg zárójelben, a témakörös % mellett, hogy összesen milyen arányban adok hasznos választ. :)
Hmm. Tulajdonképpen nem rossz ötlet. :)
Elvégre attól, hogy valaki mondjuk minden nap a politika kategóriában veszekedik, egészség témakörben még adhat hasznos válaszokat...
Azonban szerintem nincs értelme ennyit foglalkozni a százalékokkal. Engem személy szerint legalábbis ha valaki valahová értelmes választ ír, nem érdekel hogy "15%-ban ad hasznos válaszokat"...
Akkor mehet a piros kéz? :))
Igen, alapjáraton engem sem érdekel a %, de ha én is kiírok egy kérdést, amihez halvány lila f.. sincs, akkor azért nézem (vagyis nézném), hogy ki ad nagyobb %-ban hasznos válaszokat, mert más alapján nem tudom eldönteni, hogy most kire hallgassak. :)
Két néven regisztrálj, nincs mit tenni.
Vagy hasznos még az "ez a válasz x százalékban hasznosnak tűnik".
Engem a kategória toplista pontozása döbbentett meg:
"Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont."
Szóval hiába értek valamihez nagyon, mert az a szakterületem, ha a többség téveszmében él, én leszek lepontozva... Hát szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!