Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi ez az "XY néven regisztrált...

Mi ez az "XY néven regisztrált felhasználó"? Mi értelme van azon kívül, hogy pár bájttal megnöveli az adatbázis méretét?

Figyelt kérdés
Mire jó ez?

2013. dec. 22. 15:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem is idegesít, mert értelme nincs, túl hivatalossá teszi az oldalt, és unalmas is...

Dehát miért ne csináljunk valamit komplikáltan, mikor egyszerűen is lehetne??? :-(

2013. dec. 22. 23:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
AZÉRT JÖTTEM EBBE A KATEGÓRIÁBA, HOGY EZT MEGKÉRDEZZEM! :DD
2013. dec. 23. 04:23
 13/20 Egy ork ***** válasza:
100%
Hát az én nevemet is elcsszték ezzel.. A kérdező, A kérdés legokosabb, és a többi humoros nevű felhasználóról ne is beszéljünk.
2013. dec. 23. 10:47
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Anno volt egy ilyen, hogy "A hónap". Szerintem az az ember ha még feljár mérgelődhet, mert ezelőtt úgy írta ki, hogy A hónap válasza, most meg "A hónap nevű felhasználó válasza".

2013. dec. 23. 11:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
az enyém volt a Válaszok nevű, azt is elrontották :(
2013. dec. 23. 14:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezek után "Egy hülye" lesz a nevem. :)

"Egy hülye nevű felhasználó válasza:"

2013. dec. 23. 19:04
 17/20 anonim ***** válasza:
hm.nem teccik
2013. dec. 23. 22:27
 18/20 anonim válasza:
100%
szerintem is nagyon idegesítő :/
2013. dec. 24. 18:21
 19/20 Spongya Bob Kocka ***** válasza:
84%
Ez az én nickemet is lerontja. Eddig mindig jót nevettem egyes válaszolók nevein, most már ez az örömöm is elúszott :(
2013. dec. 25. 00:04
 20/20 ez egy nagyon menő válasza:
100%

Elvileg ezt azért csinálták, mivel hogy eddig sokan játszottak a felhasználó neveikkel, pl. aki "ez a pôcsôm" néven regisztrált, azt eddig így: "ez a pôcsôm válasza/ kérdése" jelenítette meg a rendszer. Sok variáció volt még, pl.: "itt a mikulás...", "ez a sęgglyukam...", "itt a puncim...", "hol a kérdésem...", "egy topacsfejű gnóm...", stb., még hosszasan lehetne sorolni a variációkat.

Csakhogy ezzel a lépéssel csak azokkal szúrtak ki, akik ezelőtt regisztráltak, ugyanis az emberi leleményességet és kreativitást nem tudják kiirtani, az ilyen buta, gyerekes és szellemtelen húzásokkal. Aki élni akar a rendszer nyújtotta lehetőségekkel, az élni is fog vele... lásd csak: milyen menő lettem, hirtelen! :)

2013. dec. 31. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!