Mi ez az "XY néven regisztrált felhasználó"? Mi értelme van azon kívül, hogy pár bájttal megnöveli az adatbázis méretét?
Engem is idegesít, mert értelme nincs, túl hivatalossá teszi az oldalt, és unalmas is...
Dehát miért ne csináljunk valamit komplikáltan, mikor egyszerűen is lehetne??? :-(
#13:
Anno volt egy ilyen, hogy "A hónap". Szerintem az az ember ha még feljár mérgelődhet, mert ezelőtt úgy írta ki, hogy A hónap válasza, most meg "A hónap nevű felhasználó válasza".
Akkor ezek után "Egy hülye" lesz a nevem. :)
"Egy hülye nevű felhasználó válasza:"
Elvileg ezt azért csinálták, mivel hogy eddig sokan játszottak a felhasználó neveikkel, pl. aki "ez a pôcsôm" néven regisztrált, azt eddig így: "ez a pôcsôm válasza/ kérdése" jelenítette meg a rendszer. Sok variáció volt még, pl.: "itt a mikulás...", "ez a sęgglyukam...", "itt a puncim...", "hol a kérdésem...", "egy topacsfejű gnóm...", stb., még hosszasan lehetne sorolni a variációkat.
Csakhogy ezzel a lépéssel csak azokkal szúrtak ki, akik ezelőtt regisztráltak, ugyanis az emberi leleményességet és kreativitást nem tudják kiirtani, az ilyen buta, gyerekes és szellemtelen húzásokkal. Aki élni akar a rendszer nyújtotta lehetőségekkel, az élni is fog vele... lásd csak: milyen menő lettem, hirtelen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!