Ilyet, hogyan lehet? (Többi lent)
Az iskolámba mindenki év elején csinál magának egy fiókot, ami kb. úgy működik mint egy regisztráció (felhasználónév, jelszó) (Ebben annyira nem vagyok biztos de ez autómata mappákat generál a háttérszerveren, amiknek a méretét 200Mb-ra korlátozza, bár az is lehet, hogy ezzel nagy hülyeséget mondtam:D)
Van egy weboldala az iskolámnak, ahol bárki be tud lépni a saját felhasználónevével és jelszavával.. Hogy oldották meg, hogy egyúttal mikor fiókot hoz létre valaki egy adatbázis is tárolja az adatait?
A válaszokat előre is köszi.
Lehet, hogy pár helyen pontatlanul fogalmaztam, vagy kicsit hülyeséget mondtam, de ezt a tapasztalat hiánya okozza és amúgy is azért kérdezem, hogy majd tudjam(:
Mindenkit pontozok(:
szerintem arra gondol, hogy csinál egy win felhasználót, és ezzel lép be gépen + weben is a suli oldalán
és hogy kell csinálni, hogy a winfelhasz reg-kor/reg-gel létrejöjjön egy account a suli oldalán is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!