Sajnálattal konstatálom irányunkban tett ellenszenvét de azon szó használata ,hogy "minden" kissé túlzónak érezhető a jó szándékú derék GY.K. polgárok számára. Ezért a legmélyebb odaadással kérem egyébként említésre méltó kritikáit, egy parányival pontosabban adja írott formában.
Tisztelettel: (azon felhasználok akik nem alpári tajparaszt módon válaszolnak.)
2013. nov. 6. 08:05
2/9 anonim válasza:
Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten.
2013. nov. 6. 08:24
3/9 anonim válasza:
# 2 - Ha ennek a fele igaz volna, akkor az már jelentős változás lenne.
Kérdező, attól is függ, hogy milyen kategóriákat látogatsz.
Megfigyelhető az, hogy az adott kategória szintjét képviselő személyek között lényeges különbség van, egy ilyen szélsőséges példa volna a " Tudományok " és a " Szexualitás " köztiek viszonya.
2013. nov. 6. 08:51
4/9 anonim válasza:
Ha valami provokatív kérdés áll fent vagy tenyérbemászó a kérdező ,akkor elindítja a szarlavinát,aztán odaír mindenki ,amit nem szégyell. Persze,vannak olyanok,akik nem is akarnak normálisan válaszolni,de én úgy vagyok,ha van egy hiteles kérdés és van értelme,ezen felül normális a kérdező is,abban az esetben nem írok semmi alpárit.
2013. nov. 7. 18:14
5/9 anonim válasza:
Mesélj, mivel taposták szét az érzékeny lelkivilágod hamvas rügyeit?
2013. nov. 7. 23:00
6/9 anonim válasza:
És az vajon miért van, hogy ha nem azt írom válaszul, pl ezó témakörnen) amit a kérdező hallani (olvasni) kíván, akkor hitetlen büdös bunkó vagyok?
2013. nov. 8. 15:07
7/9 anonim válasza:
6-os, és azt megfigyelted, hogy az értelmes válaszok (ezo téma) mind 0%-os értékelést kapnak?
2013. nov. 8. 17:30
8/9 anonim válasza:
Nem, nem szoktam figyelni sem a saját, sem más pontjait, vagy értékelését. Bár valóban egyszer felfigyeltem rá, hogy míg a "hívő" 100%-ra teljesített, a szkeptikus 0-ra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!