Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Minimum hány értékelésnek...

Minimum hány értékelésnek kell lennie ahhoz, hogy: "A válasz 51%-ban hasznosnak tűnik. " jelenjen meg?

Figyelt kérdés

2013. okt. 27. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyik sem.

Érdekelt, és kérdések alapján másokat is. Viszont nincs ismertetve és e-mailes megkeresésre sem kaptunk választ.

Megkerestem e témában kérdezőket és összevetettük feltételezéseinket; majd tervet készítettünk és egyeztetett módon értékeltük valamelyikünk válaszát. Ez igazolódott be.

2013. nov. 5. 14:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Ügyes! Nem lehetett könnyű megfejteni...
2013. nov. 5. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem volt nehéz. Azt megnéztük, hogy 0-tól 100%-ig mindenféle válasz-értékelés előfordul. Ha azonos súllyal esik latba minden értékelés, akkor néhány eléréséhez nagyon sok értékelő kell, ami pl. egy 2-válaszos kérdésnél kizárható; de néhány elérése, még igen sok-válaszosnál is nehezen elképzelhető.

Maradt az, hogy vagy a válasz-, vagy az értékelési százalék alapján súlyoznak. Előbbi nem igazán logikus feltevés, és nem is igazolódott.

Annyi gondot azért okoztunk magunknak, hogy a kísérletezés során lerontottuk a %-ainkat, hiszen piros kezeket is kellett használni, illetve egymástól eltérő értékeléseket. Dehát, ahogy kiderült, addig sem igen voltunk rá kényesek.

2013. nov. 5. 21:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Ok, értem, köszi!

Én próbálom javítani a %-odat, de nem csak rajtam múlik! :-)

2013. nov. 6. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!