Minimum hány értékelésnek kell lennie ahhoz, hogy: "A válasz 51%-ban hasznosnak tűnik. " jelenjen meg?
Egyik sem.
Érdekelt, és kérdések alapján másokat is. Viszont nincs ismertetve és e-mailes megkeresésre sem kaptunk választ.
Megkerestem e témában kérdezőket és összevetettük feltételezéseinket; majd tervet készítettünk és egyeztetett módon értékeltük valamelyikünk válaszát. Ez igazolódott be.
Nem volt nehéz. Azt megnéztük, hogy 0-tól 100%-ig mindenféle válasz-értékelés előfordul. Ha azonos súllyal esik latba minden értékelés, akkor néhány eléréséhez nagyon sok értékelő kell, ami pl. egy 2-válaszos kérdésnél kizárható; de néhány elérése, még igen sok-válaszosnál is nehezen elképzelhető.
Maradt az, hogy vagy a válasz-, vagy az értékelési százalék alapján súlyoznak. Előbbi nem igazán logikus feltevés, és nem is igazolódott.
Annyi gondot azért okoztunk magunknak, hogy a kísérletezés során lerontottuk a %-ainkat, hiszen piros kezeket is kellett használni, illetve egymástól eltérő értékeléseket. Dehát, ahogy kiderült, addig sem igen voltunk rá kényesek.
Ok, értem, köszi!
Én próbálom javítani a %-odat, de nem csak rajtam múlik! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!