Miért tesz fel kérdést, ha nem tetszik neki a válasz? (többi lent)
Amikor valaki feltesz itt egy kérdést: "Mit gondolsz erről-arról, stb." akkor miért offolja azt, akinek ellentétes véleménye van? Miért gondolják a kérdezők, hogy ha megjelenítenek az oldalon egy kérdést, akkor arra csak pozitív vélemény jöhet? Nem erről szól a szólásszabadság, hogy mindenki bátran véleményt nyilváníthat? Miért kéne nekem egyet értenem a kérdezővel? Ha kíváncsi a véleményemre, akkor fogadja is el azt. Nem pedig lehurrog, hogy mit képzelek magamról, hogy ez a véleményem?! Most is olvastam, hogy valaki provokáló kérdést tett ki, ami megosztja a népet. Mégis szitkozódik, hogy egyes mit meg nem engednek maguknak, csak mert nem támogatják azt az adott témát pölö.
Csak én látom ezt így?
Na az meg a másik.
Én speciel mindig zöld kezet adok a válaszadóknak, mert az ellentétes vélemény is hasznos, ergo tanulhat az ember abból is. Akiket lepontozok, azok a "trollok" a teljesen oda nem illő, anyázós, ajánlatokat tévő kommentjeikkel. (pl.: állatok témában felteszek egy kérdést a macskámról, és jön rá a válasz, hogy: "cső dugunk? vagy privátban elküldjem a f.rkam?" stb...) -_-
na én az ilyenekért adok csak piros kezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!