Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért tesz fel kérdést, ha...

Miért tesz fel kérdést, ha nem tetszik neki a válasz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Amikor valaki feltesz itt egy kérdést: "Mit gondolsz erről-arról, stb." akkor miért offolja azt, akinek ellentétes véleménye van? Miért gondolják a kérdezők, hogy ha megjelenítenek az oldalon egy kérdést, akkor arra csak pozitív vélemény jöhet? Nem erről szól a szólásszabadság, hogy mindenki bátran véleményt nyilváníthat? Miért kéne nekem egyet értenem a kérdezővel? Ha kíváncsi a véleményemre, akkor fogadja is el azt. Nem pedig lehurrog, hogy mit képzelek magamról, hogy ez a véleményem?! Most is olvastam, hogy valaki provokáló kérdést tett ki, ami megosztja a népet. Mégis szitkozódik, hogy egyes mit meg nem engednek maguknak, csak mert nem támogatják azt az adott témát pölö.

Csak én látom ezt így?

2013. okt. 23. 13:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
az emberek valójában nem más véleményét akarják tudni, csak a saját véleményüket akarják hallani valaki más szájából.
2013. okt. 23. 14:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami. Mindenesetre érdekes. Ha most nekem valaki azt írná, hogy "Mi bajod vele, mi közöd hozzá, stb.." nem háborodnék fel, mert tudom, azzal, hogy kiírok valamit, vállalom az ilyen kommenteket is. Ráadásul én értékelem az őszinteséget, míg mások itt ugranak egy-egy őszinte megnyilvánulásra. :S
2013. okt. 23. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:

pOnt most futottam bele én is egy ilyen libába. Kérdezet valamit,mondtuk neki milyen kell stb.. Erre "semmi közöd hozzá,ne te mondd meg"....

azt kell írni,amit hallani akar és akkor te leszel a fasza gyerek. DE ha véletlen leírod a te véleményed,akkor megy leugatás. Nem,nem csak te látod így,ez így van.

2013. okt. 23. 18:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. okt. 23. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen gyöngyszemek.

Kérdés: " Miért csinálja ezt a volt barátom? Ennyire gyáva? "

Erre megírok egy választ, mire jön a kérdező hozzászólása:

" Nem tudsz rólam semmit, sem róla. Szóval feleslegesen osztod az észt. További szép napot. Több választ nem kérek.. " - xDD

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__49569..

2013. okt. 23. 19:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Na igen, hasonlókra gondolok én is. Néha csak azért is maradok, és mondom Neki tovább, HÁTHA megérti.. de reménytelen. :S
2013. okt. 23. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Az.

Mondjuk sose fájjon a fejed- ha belegondolsz, ez az ő privát nyomora. Ennyi.

2013. okt. 23. 20:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Igaz. De nehezen emésztem meg, hogy ha segítő szándékkal írok egy véleményt (építő jellegű kritikát, bármit), akkor más ócsárolni kezd, csak mert neki nem tetszik. Ez a magyar mentalitás? Mert akkor innentől kezdve nem segítek senkinek sem. :(
2013. okt. 23. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem történik mindig így. De mindig megvan rá az esély. Ez az itteni hivatásunk kockázata.
2013. okt. 23. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez mellett jön a többi gyökér, és még le is pontoznak! Vagy éppen a drága Kérdező, ezektől tudok a falnak menni.
2013. okt. 25. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!