Miért tesz fel kérdést, ha nem tetszik neki a válasz? (többi lent)
Amikor valaki feltesz itt egy kérdést: "Mit gondolsz erről-arról, stb." akkor miért offolja azt, akinek ellentétes véleménye van? Miért gondolják a kérdezők, hogy ha megjelenítenek az oldalon egy kérdést, akkor arra csak pozitív vélemény jöhet? Nem erről szól a szólásszabadság, hogy mindenki bátran véleményt nyilváníthat? Miért kéne nekem egyet értenem a kérdezővel? Ha kíváncsi a véleményemre, akkor fogadja is el azt. Nem pedig lehurrog, hogy mit képzelek magamról, hogy ez a véleményem?! Most is olvastam, hogy valaki provokáló kérdést tett ki, ami megosztja a népet. Mégis szitkozódik, hogy egyes mit meg nem engednek maguknak, csak mert nem támogatják azt az adott témát pölö.
Csak én látom ezt így?
pOnt most futottam bele én is egy ilyen libába. Kérdezet valamit,mondtuk neki milyen kell stb.. Erre "semmi közöd hozzá,ne te mondd meg"....
azt kell írni,amit hallani akar és akkor te leszel a fasza gyerek. DE ha véletlen leírod a te véleményed,akkor megy leugatás. Nem,nem csak te látod így,ez így van.
Vannak ilyen gyöngyszemek.
Kérdés: " Miért csinálja ezt a volt barátom? Ennyire gyáva? "
Erre megírok egy választ, mire jön a kérdező hozzászólása:
" Nem tudsz rólam semmit, sem róla. Szóval feleslegesen osztod az észt. További szép napot. Több választ nem kérek.. " - xDD
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__49569..
Az.
Mondjuk sose fájjon a fejed- ha belegondolsz, ez az ő privát nyomora. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!