Hogy a bánatba történik a válasz hasznosságának a megállapítása?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mederátor elvtárs ingének színe határozza meg. Itt egy példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__farsang__4926937-ti-m..
És erre a %:
Nálunk halottak napja van és akkor nem tököt faragunk hanem a temetőbe megyünk.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/11 10-12 03:31 Privát üzenet
Én rendszeresen megtartom, és az egyik kedvenc "ünnepem !
Ja, és nem csak amerikai szokás!!!
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
Mindkét válasz korrekt, a kérdésre reagáló, mégis az egyik 0, a másik 100%-ban helyes.
Amelyik válaszon röhögnöm kell, azt mindig díjazom. A többit elég gyakran elfelejtem.
Ezen kivül azt gyanítom, hogy egyes eredeti, a többség véleményétől eltérő válaszok, még ha jók is, lepontozódnak. Nem általam. Viszont ha ilyeneknek "besegítek", azonnal én is vesztek az értékelésnél.
Most már nem feltétlen gondolom az alacsonyabb százalékokról, hogy a gazdájuk nem ért hozzá, hanem hogy egyedül áll a véleményével. Ettől majdnem érdekes lesz. :)
Kivéve az állandóan bunkó módon válaszolókat, akik alacsony százalékkal szerepelnek.
Magam részéről úgy döntöttem, hogy mivel nem sokat jelent, teszek a százalékomra. :)
..hazudtam. Reggel kinyitom a gépet, látom a százalékomat és megörülök. Én, aki teszek rá.
És lehet, hogy még rancogni is fogok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!