Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy a bánatba történik a...

Hogy a bánatba történik a válasz hasznosságának a megállapítása?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mederátor elvtárs ingének színe határozza meg. Itt egy példa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__farsang__4926937-ti-m..

És erre a %:

Nálunk halottak napja van és akkor nem tököt faragunk hanem a temetőbe megyünk.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.

# 5/11 10-12 03:31 Privát üzenet

Én rendszeresen megtartom, és az egyik kedvenc "ünnepem !

Ja, és nem csak amerikai szokás!!!

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

Mindkét válasz korrekt, a kérdésre reagáló, mégis az egyik 0, a másik 100%-ban helyes.

2013. okt. 15. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyszerűen: felhasználóknak vam joguk értékelni egymás válaszait, ezt a minden válasz alatt ottlévő (jobb alul) 3 kézzel tehetik meg. Van olyan, hogy hasznos, félih-meddig hasznos, és haszontalan (zöld, kék, piros). Bi zonyos számú értékelés (valamennyien értékelik) után lesz látható az értékelések átlaga, de ez folyamatosan változhat, ha mégtöbben értékelik (valahogy így...)
2013. okt. 18. 20:35
 12/14 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Amelyik válaszon röhögnöm kell, azt mindig díjazom. A többit elég gyakran elfelejtem.

Ezen kivül azt gyanítom, hogy egyes eredeti, a többség véleményétől eltérő válaszok, még ha jók is, lepontozódnak. Nem általam. Viszont ha ilyeneknek "besegítek", azonnal én is vesztek az értékelésnél.

Most már nem feltétlen gondolom az alacsonyabb százalékokról, hogy a gazdájuk nem ért hozzá, hanem hogy egyedül áll a véleményével. Ettől majdnem érdekes lesz. :)

Kivéve az állandóan bunkó módon válaszolókat, akik alacsony százalékkal szerepelnek.

Magam részéről úgy döntöttem, hogy mivel nem sokat jelent, teszek a százalékomra. :)

2013. okt. 21. 20:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Én sem a magamén rancogok...
2013. okt. 22. 11:44
 14/14 Vörösnefelejcs ***** válasza:

..hazudtam. Reggel kinyitom a gépet, látom a százalékomat és megörülök. Én, aki teszek rá.

És lehet, hogy még rancogni is fogok. :)

2013. okt. 23. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!