Itt, a gyakorikérdéseken, miért nem lehet a saját kérdésem, vagy kommentem törölni?
Te alkottad, de nem a saját oldaladon, hanem másén, így az nem a tiéd, mivel ez le van írva a szabályzatban is, amit regisztráláskor elolvastál, megértettél és elfogadtál...
Vagy mégsem???
"Te alkottad, de nem a saját oldaladon, hanem másén, így az nem a tiéd..." Ez a Facebook-ra is igaz, ott még is annyiszor törölhetem a posztjaim, amennyiszer nem szégyelem.
Második! Én nem a trollkodásról írok, hanem ha valaki figyelmetlenségből, nyelvtani vagy fogalmazásbeli hibákat ejt, de ettől még lehet a válasza és a kérdése értelmes, csak éppen szeretné kijavítani! Legalább szerkesztésre lehetne lehetőség!
azzal, hogy regisztráltál az oldalra, elfogadtad az oldal üzemeltetői által rögzített, szabályzatot is.
pl.
Milyen szabályokat kell betartanom a kérdés kiírásakor?
A kérdés későbbi törlésére nincs lehetőség, így gondold át kétszer, mielőtt kiírsz valamit.
Törölhetem-e az általam feltett kérdéseket?
Az általad feltett kérdéseket nem törölheted. A Saját kérdéseid listából a kérdést eltávolíthatod a sor végén található X ikon megnyomásával.
forrás: http://www.gyakorikerdesek.hu/help
(úgy hogy, reklamációnak helye nincs!)
ha ebbe nem tudsz belenyugodni...
Hogyan tudom törölni a regisztrációmat?
...küldj egy e-mailt az info(kukac)gyakorikerdesek.hu címre, melyben a törlést kéred. Moderátoraink egy-két munkanapon belül teljesítik kérésed.
Mert ilyen szerződést kötöttél.
Amúgy, ha például egy nyomtatott újság olvasói fórumába írsz valamit, vagy hirdetést adsz fel, és az megjelenik, hogyan vonod vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!