Mit változtatnátok meg a gyakorikérdéseken?
Mit változtatnátok meg az oldalon?
Tudom,hogy rengeteg ilyen kérdés van,de gondolom az idő múlásával egyre több és új regisztrált tag van és sok dolog akadhat,amit már meguntak a tagok ill. ami zavarja őket vagy olyan is akadhat,amin nem tud kiigazodni.
helyesírási szűrőt regisztrációkor.. az első 30-40 kérdésedet mondjuk figyelnék, és ha brutiális a helyesírásod, akkor lelimitálni a napi írható válaszokat:D
IQ teszt... 80 alatt nem beengedni az embert..
több jelenthetőségi indok.. például fölösleges kérdés (pl "miért ilyen gonoszak az emberek?" vagy "a civilizált ember egy szar(?)" )
szigorúbb elelnőrzés a bomlasztó elvekkel szemben (rasszizmus főleg, de pl az agresszív "lelőném mint a kutyát" típusú válaszolókat is pár jelentett válasz után a modiknak követni kéne, és esetleg kizárni)
a dühöngőbe ki járna válaszolni? mi lenne ott? együtt anyáznának? aki dühös, az menjen és fusson egy kört, ne trágárkodjon a neten:D
Én a pontozást Ez agyrém, ami a pontokkal van. Játszottam egy kicsit vel. Elfogadtam mindennt és a hülye kérdésekre is olyan válaszokat írtam, ami kedvas a lökött kéedezőnek. Egyből felugrorram a pontozás első oldalára. Amikor pedig értelmes és igaz válaszokat adtam, eljutottam a tizenötödik oldalra is és a százalékom is zuhant 15 % -ot. persze nem érdekes, hogy hol tartok a pontban, de akkor minek az egész, ha a hülyeséget preferálja. Leírhatnak , vagy feltehetnek obszcén baromságokat, de próbáljatok leírni egyben egy hü lye szót. Egyből jön a rózsaszín felhő és már is fenyegetnek, hogy nana, kitiltunk. Az egész pontozási rendszert butaságnak tartom.
Van még egy dolog. Ha valami nem tetszik, akkor miért nem lehet itt felvenni a kapcsolatot a moderátorral, és miért kell külön emilezni vele?
3as, valószínűleg azért, hogy elmenjen a kedved a mailírástól, így a modinak nyugta van:D
és a 3as válaszról jutott eszembe: kérdések pontozása!
oké, hogy kérdést lehet töröltetni, ha nagyon retardált, de minden kérdésre amire válaszolnak és nem törölnek, a kérdező pontot kap... vagyis pl a "gyüssz topogni geccó?" című kérdés nem éppen egyenértékű mondjuk az egészség, vagy a tudomány kategóriában feltett értelmes kérdéssel... ha egy kérdés nagyon lökött, esetleg sértő valakik számára, lehessen ugyanúgy leszázalékolni, mint egy választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!