Mit változtatnátok meg a gyakorikérdések.hu-n, ha lehetne?
"Pont ezt! Hogy a "szerelem,szex" témakörbe ne ilyen csicska kérdések kerüljenek, te nagyonh.lye. Van olyan topic is, h GYIK, ha nem tűnt volna még fel. Szóval én maximálisan moderálnálak a g.cibe."
És magadat nem moderálnád? Szerintem nagyobb bűn ilyen módon kijátszani a káromkodásszűrőt, mint rossz helyre tenni egy kérdést. Egyébként az hogy rossz helyre kerülhetett, szerintem szintén a rendszer hibája. Nem nagyon működik ez jól. Vannak kérdések, amelyek több kategóriába is tartozhatnának, teszem azt.
"Azt,hogy egy adott válaszhoz lehessen hozzászólni közvetlenül,mint a facebook-on."
Igen, ez szerintem is feltétlenül szükséges lenne.
"A rendszer hibája, hogy lusta vagy megnézni a kategóriákat??? A trágár szavak kijátszása pedig leleményesség öcsém."
És szándékosan egy népszerűbb kategóriába tenni a kérdést nem leleményesség? Annak ellenére hogy baromság, még mindig több értelme van, mint káromkodni.
"Szerintem az oldal kinézetét is meg lehetne renoválni. Responsive design-ra mindenféleképpen elengedhetlenül szüksége lenne az oldalnak a mai mobil világban. Személy szerint olvasója vagyok rendszeresen a hírlevélnek, de sajnos nincs mobil verzió. Ez hiba. Egyébként webfejlesztéssel foglalkozom, ha érdekel egy pár ötlet, írj nyugodtan privátban :)"
Igen, ez világos. Kíváncsi lennék az ötletekre, egyébként egy hasonló weboldalt szeretnék készíteni. Persze, nem gyakorikérdések2.0-lesz, csak a motor hasonló dolgokra kell hogy képes legyen, mint amit a gyakorikérdések tud. Bizonyos szempontból viszont más lesz a funkciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!