Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit változtatnátok meg a...

Mit változtatnátok meg a gyakorikérdések.hu-n, ha lehetne?

Figyelt kérdés
Úgy értem magán a rendszeren.
2013. máj. 23. 12:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
2%
Nem káromkodtam, mert nem használtam Isten nevét. Csúnyát írtam esetleg, vagy trágár szavakat használtam. Ne keverd!
2013. máj. 23. 12:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
ezt a facebookos mintát azért nem fogják átvenni, mert ezen az oldalon a válaszadók a szabályzat szerint NEM reagálhatnak egymás válaszaira, csak mindenki tesz erre a szabályra. Sokan elfelejtik, hogy ez nem egy klasszikus fórum. Ezért sem szerencsések az olyan kérdések, ahol a kérdező nem kérdez, hanem chatel. Például: a háro közül melyik csokit szereted a legjobban, mit ettél ebédre, stb. Az eldöntendő kérdésekkel ugyanez a helyzet. Ezek a kérdések nem hordoznak semmi hasznos információt. Néha törlik őket, néha nem. Biztos az adott moderátor szemléletétől függ.
2013. máj. 23. 12:53
 13/25 A kérdező kommentje:

"ezt a facebookos mintát azért nem fogják átvenni, mert ezen az oldalon a válaszadók a szabályzat szerint NEM reagálhatnak egymás válaszaira, csak mindenki tesz erre a szabályra. Sokan elfelejtik, hogy ez nem egy klasszikus fórum. Ezért sem szerencsések az olyan kérdések, ahol a kérdező nem kérdez, hanem chatel. Például: a háro közül melyik csokit szereted a legjobban, mit ettél ebédre, stb. Az eldöntendő kérdésekkel ugyanez a helyzet. Ezek a kérdések nem hordoznak semmi hasznos információt. Néha törlik őket, néha nem. Biztos az adott moderátor szemléletétől függ."

Persze, ezt a szabályt én is ismerem, viszont látható, hogy nem működik! Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. :)

2013. máj. 23. 12:54
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet törölni, se szerkeszteni, ezt megváltoztatnám. Okkal lehetővé tenném a törlést. Anélkül persze nem... érthető, hogy egy kérdést ha már megválaszoltak, akkor az ezentúl értékes lesz.
2013. máj. 23. 12:58
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Az oldal zülléséhez az is hozzájárult, hogy a felhasználónevek kijelezhetővé váltak. A belterjes jópofizás más felületere való szerintem.
2013. máj. 23. 12:59
 16/25 anonim válasza:
100%
a pontozásos rendszert, vagy eltörölni, vagy valami mást kitalálni, mert így ez nem működik... csomó kérdésnél azon megy a vita, hogy ki miért pontozott le...
2013. máj. 23. 13:00
 17/25 A kérdező kommentje:

"Az oldal zülléséhez az is hozzájárult, hogy a felhasználónevek kijelezhetővé váltak. A belterjes jópofizás más felületere való szerintem."

Jogos. Mondjuk más szemlélettel ez szintén kiküszöbölhető lenne.

2013. máj. 23. 13:01
 18/25 anonim ***** válasza:
74%
én letiltanám az értékelő kezeket vagy mit.sok a troll..
2013. máj. 23. 14:45
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

Na ezért megint lefognak tiltani de leszarom

Én a moderátorok 95%-át kirugnám és kicserélném olyan emberekre akik nem ellenzik a szólásszabadságot!

Legutóbb miért kaptam figyelmeztetést tőlük?Mert szerintük túl sokszor használtam a GeGeL szót :D

Szánalom :D

Múltkor azért tiltottak le mert leírtam a véleményemet a moderátorok munkájáról,ami persze negatív hangvételű volt de nem sértettem meg semmilyen szabályt.Hát ne csodálkozzanak ezen ha ilyeneket csinálnak,nem én vagyok az egyedüli aki panaszkodik rájuk

Nem azt mondom,többször is volt olyan hogy jogosan törölték a kérdésemet,válaszomat stb de sokszor volt olyan hogy ok nélkül törölték a kommentjeimet szimplán azért mert nekik nem tetszett holott nem sértett szabályt,még offolni se offoltam

2013. máj. 23. 18:11
 20/25 A kérdező kommentje:

"Múltkor azért tiltottak le mert leírtam a véleményemet a moderátorok munkájáról,ami persze negatív hangvételű volt de nem sértettem meg semmilyen szabályt.Hát ne csodálkozzanak ezen ha ilyeneket csinálnak,nem én vagyok az egyedüli aki panaszkodik rájuk "

Érdekes. Én erre csinálnék egy külön témakört, amiben a kérdéseket csak a kérdésfeltevők és a moderátorok láthatják, kivéve, ha a moderátor külön beállította, hogy jelenjen meg nyilvánosan is a kérdés.

2013. máj. 23. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!