Volt már olyan, hogy feltetettek egy kérdést itt az oldalon, és senki nem válaszolt rá, pedig fontos lett volna számotokra a válasz?
Ó, hogy hányszor...
Most is készülök kérdést kiírni (örököltünk porcelán étkészletet és fogalmam sincs, hogy mennyit ér és hol kellene eladni, vagy egyáltalán elindulni ezzel kapcsolatban, felbecsültetni), de nagyon úgy sejtem, hogy nem kapok majd rá hasznos választ. Olvasgattam hasonló kérdéseket, ahol más, hasonló tárgyakról volt szó, nekik se válaszolt senki... Kár, mert nem mindenki tud ilyesmit, azért lenne jó egy ilyen oldal, ahová mindenféle ember jár, mert máshol az ilyet nem nagyon tudod megkérdezni. Most kit állítsak meg az utcán a kérdésemmel? :D
Vagy ha elromlik itthon valami és megkérdezem, hogy olyankor kit kell hívni és nem érkezik válasz. Vagy érkezik, nagy örömmel megnyitom, erre csak beírtak valami viccesnek hitt butaságot. Szóval sokszor tényleg zavaró, hogy minden sz#rra érkezik 1000 válasz, én meg itt vagyok a problémámmal tanácstalanul. Én is többször jutottam már arra, hogy nem érdemes itt kérdést feltenni. Na de akkor hol? (Sok mindenre nem tudja, hogy keressen rá az ember, vagy nincs róla adat.) Szóval muszáj...
De az is zavaró, amikor normális kérdést kiírok és törlik - akár félreértések miatt. Nézném, hogy mit írtak, erre a moderátori üzenet fogad, hogy törölték... Hát, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!