«»Benne lennétek egy "spontán" összejövetelbe? Mindenki? «»
Figyelt kérdés
Ha lenne rá igény, és ember...össze lehetne hozni egy találkozót a GYK-sek között! Ismerkedés, hülyülés, szabadidő eltöltése, piknikezés... Mondjuk akár a Margit szigeten, valahogy augusztus végén...
Lenne rá igény? Fel mernétek vállalni? :) Eljönnétek? :)
2013. aug. 17. 16:26
31/47 A kérdező kommentje:
Létrehoztuk a Facebook Csoportunkat, lehet csatlakozni :)
Itt lehet csevegni, lesz szavazás, és napra kész információk! :)
2013. aug. 19. 10:51
32/47 anonim válasza:
Úgy látom akármit szerveznek akárhol minden találkozó pesten van,én oda nem megyek.
33/47 piriiiiii válasza:
Mentem volna, ha egy icipicit hamarabb találtátok volna ki, mert egészen idáig három hétig fent voltam Pesten, és most jöttem el onnét 250 km-rel arrébb.
34/47 anonim válasza:
"Odamész, ha nem tetszik, elmész...ez csak egy felvetés ;)"
Ez azért 120 km távolságból nem igazán kivitelezhető. És még nem én lakom a legmesszebb Pesttől. Úgyhogy inkább nem.
35/47 anonim válasza:
Emlékszem, pár éve már volt erről szó.
36/47 anonim válasza:
Nem megyek. Akikre igazán kíváncsi lennék, úgysem jönnek...
37/47 anonim válasza:
Én sem megyek, mert nem jön piriiiiii. :D
38/47 anonim válasza:
Ha hozol jó csajokat akkor lehet róla szó. :D
39/47 anonim válasza:
úgy látom eddig nő-túltengés van a résztvevők között. és milyen időpontba lenne? remélem inkább délután, mert este már koncert/buli stb viszont előtte szívesen benéznék.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!