«»Benne lennétek egy "spontán" összejövetelbe? Mindenki? «»
Ha lenne rá igény, és ember...össze lehetne hozni egy találkozót a GYK-sek között! Ismerkedés, hülyülés, szabadidő eltöltése, piknikezés... Mondjuk akár a Margit szigeten, valahogy augusztus végén...
Lenne rá igény? Fel mernétek vállalni? :) Eljönnétek? :)
Ez a facebook oldal nem is rossz ötlet :) Egy kommunikációs csatorna, és akkor nem kell ezer levelet szétküldeni :)
Két lehetőség van:
- Pl Margit szigeten való meeting, akkor piknikezés, tollas, sörözés.
Annyiból nehezebb kivitelezni, hogy akkor ki kell "placcolni", és vinni kell sört, alkoholt , plédet..
- Vagy egy szórakozóhely, pl a Szimpla kert, ahol mindenki maga állná a piát.
Annó amikor szerveztem, mi egy pubba mentünk, ahol ezer forint volt a belépő, és külön termet kaptunk, korlátlan alkohol fogyasztással :) A végén elszámoltam a tulajjal, aki azt mondta, ha eléri a minimum összeget (70 ezer ft), akkor mindenki ihat korlátlanul :) Így mindenki jól járt :) Szerintem már ez annyira nem kivitelezhető, szerintem egy tulaj sem menne bele fix áras fogyasztásba :(
Két időpont jutott az eszembe:
Augusztus 30. (péntek)
vagy
Szeptember 7. (szombat)
Melyik lenne a legjobb?
Kaja, és italozás szempontjából lehet jobb lenne találkozni a belvárosban, a Szimpla kertben , és akkor mindenki magának állná a dolgot...
Vélemény?
(Margit sziget is jó ötlet, csak akkor ki kellene mindent cuccolni, nem biztos, hogy a biztonságiak megengednének egy ilyen gyülekezőt, és nem tudok ennyi embernek piát/ kaját biztosítani) :D És hát időjárás függő is :S
ez érdekes ötlet! :D
Elgondolkodom rajta. :D
De azért ha olyan sokáig gondolkodnék, míg már ti túl is lennétek rajta, akkor mindenképp írjátok le, milyen volt! :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!