Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Tényleg van értelme ennyi...

Tényleg van értelme ennyi kérdést feltenni?

Figyelt kérdés

Egy-két hete olvasgatom az oldalt, néha a teherbeeséssel kapcsolatos kérdésekhez is benézek, bár már nem aktuális a téma. De azért érdekel, mert volt, akinek tudtam már tanácsot adni.

Most viszont már nagyon nyugtalanít valami: egymás után naponta többször jönnek olyan kérdések, amik egyrészről szinte ugyanarról szólnak, maximum stilisztikai eltérések vannak, a másik dolog, hogy ezek általában olyan kérdések, amelyekre egyszerű halandó virtuálisan biztos, hogy nem tud választ adni, viszont ott helyben a kérdező egy két perces művelettel választ kaphat rá.

(Speciel most a "X napja késik, felsorolok minimum három terhes tünetet, szerintetek babát várok?" jellegű kérdésekre gondolok, amelyekre tömegesen érkeznek a "vegyél tesztet, szerintem az vagy, sok sikert" tartalmú válaszok. De ez csak egy példa, ami épp most szembetűnő, de hozhatnék még példát bőven.)

Amire kíváncsi lennék:

- Tényleg annyira durva és időigényes dolog végigfutni kb húsz korábban feltett kérdésen ahhoz, hogy emberünk megkapja a sajátjára is a választ?

- Valaki komolyan azt gondolja józan paraszti ésszel, hogy létezik ember, aki egy ilyen kaliberű kérdésre neten keresztül választ tud adni?

2008. jún. 29. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

A GYIK kategória - ha megnézed a benne lévő kérdéseket -, az oldallal kapcsolatos kérdések gyűjteménye. Mint minden weboldalon, a GYIK általában az oldallal kapcsolatos kérdések gyűjteményét jelenti. Az tény, hogy itt lehet kekeckedni az elnevezését illetően (mivel mindenhol kérdéseket látsz), de ez az a kategória, ahova az ilyen kérdéseket várjuk.

Mivel a tied ilyen volt (nem a teherbeesés a kérdésed lényege, így rossz helyre kategorizáltad), ezért átpakoltuk ide.

2008. jún. 29. 23:53
 12/13 anonim ***** válasza:
24%

Ez nem a terhességhez kapcsolódik, de ez is egy okos kérdés...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__16684..

2008. jún. 30. 07:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzal, hogy elméletileg mit kellene jelentenie a GYIK-nek.

Így viszont semmi értelme nincs a kérdésem feltevésének, mert speciel én a teherbeesés topiccal kapcsolatban tettem fel, de kíváncsi vagyok, hágy kóbor lélek van, aki a GYIK rovatot nézegeti. Biztosan van erre belső statisztika. Meg lehet ezt nézni?

Úgyhogy egy kérésem lenne: a kérdés áthelyezése miatt szúrjatok be egy erre vonatkozó utalást a kérdés eredeti helyére, vagy töröljétek, így egyikünk szemét sem szúrja a dolog.

Előre is köszönöm!

2008. jún. 30. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!