Megeshet, hogy valaki saját kérdéseire válaszol?
Pedig sajnos van ilyen, és nagyon jól manipulál vele.
feltesz naponta 10 kérdést minimum, ezzel gyűjti a pontjait, ugyanakkor még azt a fáradságot sem veszi, hogy egyet kattintson a beérkező válaszokra. emellett a saját válaszai is sok pontot érnek. ezért gondoltam, hogy manipulál.tehát nincs logikus összefüggés a kérdések, a válaszok, és az értékelésre adott pontok között.
és a két regizést egy gépről megteheti? nem tudja kiszűrni a rendszer?
"és a két regizést egy gépről megteheti? nem tudja kiszűrni a rendszer?"
Az oldal az IP-címed, illetve a gépeden tárold cookie alapján tud azonosítani.
Ha tehát két különböző böngészőt és két különböző IP-címet használ az illető (mondjuk az egyik böngészőben beállít egy high anonymous proxy-t), akkor az oldal nem fogja észrevenni, hogy a két felhasználó ugyanarról a gépről ír.
És a dinamikus IP-vel mi a helyzet?
Mellesleg nem tudom, mennyire lehet megbecsült az életben, ha erre pocsékolja a szabadidejét, erre kell vennie a fáradtságot, hogy egy fórumon jó értékelése legyen... Micsoda életcél :)
Múltkor láttam egy ilyen kérdést:
"Mit csináljak, ha kanos vagyok?" Majd jött a kérdező kommentje: "Dugjál." Utána még egy: "Bocs, rossz felhasználó." :DDDD
Ok, túl hosszú volt a hét bocsánat ezért a mondatért:
"De a mostanában is pasi aki Eurolines mániás az utazás kategóriában, gyanús, hogy ő is magával beszélget" Tehát: mostanában van egy pasi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!