Miért pontoznak le egyes kérdésekben, amikor csak a saját véleményemet nyilvánítom ki?
ismerős....
nem szeretik az eltérő véleményt:D
A kérdésed teljesen jogos. Nekem már nagyon elegem van az értelmetlen pontozásból. Főleg a családi, politika kategória ami borzalom.
Szerintem fontos lenne ezen változtatni, mert egyre kevesebb itt az értelmes ember. Pár éve még egész normális válaszok érkeztek és egész normális kérdések voltak. Most meg minden második kérdés egy idióta kérdése (bocsánat, de aki nem képes beírni a google-ba, hogy Tibet-Magyarország távolsága az idióta) a válaszok is gyakran értelmetlenek néha azért mert a kérdés is az néha azért, mert a válaszoló akkor is válaszol ha rohadtul nincs otthon a témában.
Sok jó válaszoló tűnt el, mert állandóan le lett pontozva. Egyre nehezebb értelmes választ kapni, mert a normális emberek leléptek innen. Nem érdekel a pontozás, de rosszul esik nekem is amikor megosztom a tapasztalataimat, segítek (szakmában, szóval nem hülyeségeket válaszolok) és aki nem ért egyett az lepontozz. De legalább válaszolt volna ő is, hogy miért nem volt jó a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!