Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ti is felfigyeltetek erre?

Ti is felfigyeltetek erre?

Figyelt kérdés

Eszrevettetek, hogy egyre kevesebben latogatjak ezt az oldalt! Sajnos!:(

Ha kiteszel egy kerdest vagy nem kapsz valaszt vagy ha kapsz is nem kielegito!

Szerintetek?

#oldal #latogatni
2013. júl. 19. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

jah:S

de nyugi, én kitartóan függő maradtam;)

2013. júl. 19. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de még mennyit csökkent az oldal látogatottsága.

Régi kérdéseimre AZONNAL jött válasz, szinte 10 percen belül. Most rengeteget kell várni egy válaszra, nem tudom miért lett ilyen kevés az oldal látogatottsága.

2013. júl. 19. 21:21
 3/9 anonim válasza:
100%

Igen, nekem is feltűnt.

Én azért nem írok mostanság, mert elég rosszul érzem magam az utóbbi napokban, és nem akarok nagy butaságokat írni emiatt.

2013. júl. 20. 11:25
 4/9 Dalek Traak ***** válasza:
Igen. Ez a csökkenés az elmaradt világvége után kezdődött meg. Azelőtt ha feltettem egy kérdést 2 percen belül jött rá egy válasz, de most már órák múlva jön csak az első.
2013. júl. 20. 14:59
 5/9 anonim válasza:
Gyakori azért lett régen népszerű, mert a trollok megjelentek, kiírták a troll kérdéseiket és népszerűek lettek. Trollok eltűntek, már az unalmas normális kérdések maradtak.
2013. júl. 20. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:

ahamm, szerintem is, igazad van. annyit kell várni egy válaszra. (volt olyan, hogy többször is ki kellett emeljek egy kérdést, ahoz, hogy megjöjjön rá a kielégítő válasz)

:(

2013. szept. 7. 22:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Hihetetlen! Tegnap kiírtam egy kérdést, de mostanig egy választ sem kaptam rá!:(
2013. szept. 8. 09:43
 8/9 anonim ***** válasza:

6. válaszoló vagyok!

viszont, ha kiírok a Szerelem, szex >> Ismerkedés kategóriába egy krdést, egszerre jött három válasz, és négy üzenet...

2013. szept. 8. 09:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom!:(
2013. szept. 8. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!