Kik vannak többen az oldalon, lányok vagy fiúk?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 20:22
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is lány vagyok :D
Nem tudom, nekem is az a tippem, hogy lányok, mert ők mégis jobban érdeklődnek ilyen irányba, mint a fiúk... Valami konkrétumot nem lehet tuni?
2009. okt. 19. 20:35
4/6 anonim válasza:
Mi az, hogy " ilyen irányba"? Mi ennek az oldalnak az iránya. A közlekedéstől a politikáig mindenféle témában vannak kérdéscsoportok. A kiírt kérdések/válaszok számából nem következtethetsz, mert egy ember több száz választ is írhat, de akkor is csak 1 ember.
Azt pedig, hogy fiú, vagy lány látogat e több az oldalra, még az oldal készítői se tudhatják, mivel a regiszrációból se derül ki.
5/6 anonim válasza:
Az alexának mindenre van egy sacc értéke, így a demográfiai összetételre is. Ő úgy gondolja, hogy inkább férfiak látogatják a honlapot.
Demographics menü
6/6 anonim válasza:
Az alexa demográfiai adatai nagy kamu. Honnan tudhatnák már, hogy milyen neműek látogatják az oldalt. pl az én email címeimből általában nem derül ki, más adat pedig nem áll rendelkezésükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!