Miért nem alakítják át a weboldalt kismamafórummá?
Elleptek mindent. Apokalipszis. :D Elhiszem, hogy otthon vannak egész nap, unatkoznak, van ezernyi kérdésük, de akkor is roppantul idegesít. Lehetek terhes? Megnéznétek a görbémet? Persze nem nézek be abba a kategóriába, hogy ne lássam, ha nem érdekel, de keresnék valamilyen kérdést, és AKÁRMIT írok be, szinte csak terheskérdések vannak. Néha elvétve van 1-2 másmilyen is. Akkor már lehessen kategóriánként keresni, vagy valami. Mindenki veri magát, hogy használjuk a keresőt, de bevallom, én sem szoktam. Úgysem találom meg amit akarok, elveszik a pocaktengerben.
A komoly kérdésekre pedig alig érkezik válasz... Ezzel az erővel lehetne az oldal egy kismamafórum.
(És akkor a kamukérdéseket, meg a "Jó a méretem?", "Lehetek terhes, ha betette gumi nélkül?" címűeket inkább nem is említem...)
Most már van kategóriánkénti kereső, akinek nem tetszenek a kismama kérdések, használhatja azt.
Vagy megoldás a több szóra való precízebb keresés is.
Ez már komolyan beteg XD
Szolárium alatt a következők - "Szoptatás alatt járhatok szolizni?" vagy "Nem árt a szolárium terhesség alatt?". Ááá XD gyilkos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!