Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem alakítják át a...

Miért nem alakítják át a weboldalt kismamafórummá?

Figyelt kérdés

Elleptek mindent. Apokalipszis. :D Elhiszem, hogy otthon vannak egész nap, unatkoznak, van ezernyi kérdésük, de akkor is roppantul idegesít. Lehetek terhes? Megnéznétek a görbémet? Persze nem nézek be abba a kategóriába, hogy ne lássam, ha nem érdekel, de keresnék valamilyen kérdést, és AKÁRMIT írok be, szinte csak terheskérdések vannak. Néha elvétve van 1-2 másmilyen is. Akkor már lehessen kategóriánként keresni, vagy valami. Mindenki veri magát, hogy használjuk a keresőt, de bevallom, én sem szoktam. Úgysem találom meg amit akarok, elveszik a pocaktengerben.

A komoly kérdésekre pedig alig érkezik válasz... Ezzel az erővel lehetne az oldal egy kismamafórum.

(És akkor a kamukérdéseket, meg a "Jó a méretem?", "Lehetek terhes, ha betette gumi nélkül?" címűeket inkább nem is említem...)

2009. okt. 18. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem ilyen rossz a helyzet. Van itt más is. A keresőt meg egyszerűen át kéne úgy alakítani, hogy kategórián belül is tudjon keresni, illetve, hogy az egyszerű szóra keresés mellett legyen kifejezésre keresés és egyéb összetettebb keresés. Ezt már többször javasolták is itt, de úgy látszik megoldhatatlan...
2009. okt. 18. 14:59
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg, énis nagyon örülnék neki, ha átalakítanák... Régen, volt egy kérdés, ami érdekelt, és beirtam egy szót belőle, és minden... minden kijött, csak pont az nem, sőt, még az adott témában sem. Lehet törölték a kérdést, de ha meg olyanra kerestem rá, teljesen más téma jött ki... Csak azt nem értem, eddig miért nem csináltak ilyen keresőt... Lesz ilyen valamikor?
2009. okt. 18. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:
50%
én vágom, de ha idegesít, miért nem olvasol mást? :)
2009. okt. 18. 15:12
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Most már van kategóriánkénti kereső, akinek nem tetszenek a kismama kérdések, használhatja azt.

Vagy megoldás a több szóra való precízebb keresés is.

2009. okt. 21. 20:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kérdezőnek picit igaza van. Az előbb pl. beírtam, hogy szilveszter. Erre 20-25 olyan kérdés, hogy "x hetes kismama vagyok, árt a babámnak ha az ablakból nézem a tűzijátékot?" vagy "a 33. hétben vagyok. árt a magzatnak ha szórakozó helyre megyek szilveszterezni?"..
2009. okt. 25. 19:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
B@szki! Utolsó vagyok.. Az előbb beírtam, hogy ijesztő. A találatok fele erről szólt: "A babám nagyon sír. Mit csináljak? Olyan ijesztő." VAGY! "6 hetes kismama vagyok. Veletek is volt így? Olyan ijesztő." ESETLEG "A kisbabám alig vesz levegőt. Nagyon ijesztő. Ez baj?"
2009. okt. 26. 10:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Nos, igen... :D Erről beszéltem... :D De most már van kategóriakereső, ez azért lényegesen javít a helyzeten. :)
2009. okt. 26. 11:39
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Egyet értek, engem s nagyon idegesít... Én a kutyák között szokta keresni, de nem lehet beírni, hogy "táp", vagy "nevelés", mert csak a kismamásol jönnek ki! Jó hogy mostmár lehet máshogy keresni. Nem szeretem a gyerekeket, lehet ezért is idegresít a sok ÉRTELMETLEN kérdés. "Jaj, ma kétszer remegett a fiam, nagy a baj?", van "mit szóltok ehhez, ilyen szemét a férjem", "Baj, ha csak 100 ml-t szopcsizik 110 helyett?". Én megértem hogy aggódnak, de ez már túlzás. És amikor már jól kiaggódták magukat akkor jönnek ide, hogy "Mit csináljak, ha már el is ájultam, mert a 18 éves gyerekem nem merem nagyira bízni" vagy " A férjem szemét mert szexelni akar mikor a gyerek még csak 3 éves", "Mit csináljak ha már teljesen kikészültek, ájulok, hányok, ronda vagyok, beteg, DE A GYEREKEM AKKOR SEM ADOM ODA EGY ESTÉRE HOGY VIGYÁZZANAK RÁ". Komolyan nem értem, aki szül az mind ilyen logikátlan és... lesz? Na mindegy, szóval tényleg zavar, és szokszot gondoltam, hogy miért nem h*znak a kismam fúrumra, ahol meg lehet beszélni hogy mit tud a 6,5 hónapos baba, itt meg maradnának azok a kérdések amik igazán fontosak és segítségre várnak! Amúgy más témában is idegesítenek az értelmetlen kérdések.
2009. okt. 26. 15:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A szilveszteres meg az ijesztős vagyok :D Arról egyébként nem is beszélve, hogy egy kérdést feltesznek vagy 15x. Jó lehet, hogy az egyik kérdésben 3 hónapos a baba a másikba 3,5.. Ha meg annyira aggódnak miért nem mennek orvoshoz? Ja bocs, mert tudják, hogy ott körberöhögnék őket olyan problémákkal, hogy "gyorsan eszik, mit csináljak a picivel?"
2009. okt. 26. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez már komolyan beteg XD

Szolárium alatt a következők - "Szoptatás alatt járhatok szolizni?" vagy "Nem árt a szolárium terhesség alatt?". Ááá XD gyilkos

2009. okt. 26. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!