Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szoktatok az Ezo. Kategóriában...

Szoktatok az Ezo. Kategóriában trollkodni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem,az ottani trollokat nem annyira szeretem, mert már a kategória is olyan, mint a humor trollkodásra van fejlesztve. Én a szerelem-szex témakörben szeretem olvasni a trollkodásokat :DD de jómagam nem igazán trollkodom
2013. júl. 8. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem is olvasom.

Viszont, napokban olvastam pár régi nem túl igényes magyar női újságot és hihetetlen mennyi baromság van benne. Pl. volt egy cikk, hogy vannak bizonyos emberek akik képesek látni az ember válla felett lévő gyerekének a lelkét. (Cool mi?). Elgondolkodtam, hogy ha újságokban ilyen cikkek vannak, akkor ne is csodálkozunk, hogy ennyi ember hisz ezekben a baromságokban. Egyébként meg még a kisebbik gond az, hogy valaki elhiszi, hogy a válla felett lebeg a gyerekének a lelke, a nagyobb gond, hogy valaki fizet is azért, hogy ilyen baromságokat mondjanak nekik. Kiváncsi vagyok Magyarországon hány ilyen ember van aki átveri a másikat és ebből pénzt szerez magának. Szóval ilyen szempontból én azt mondom, hogy aki trollkodik az még jó is, könyörgöm lássák már be, hogy sok ilyen dologban csak az ember pénzére hajtanak.

2013. júl. 8. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ja
2013. júl. 8. 17:57
 4/5 Dalek Traak ***** válasza:
Igen, elég gyakran. :D
2013. júl. 13. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam trollkodni.. :D Egyébként ha az ember jól meggondolja kinek, mit hisz el NEM VERIK ÁT ;) De a csaló az marha sok. :S Valóban.
2013. júl. 17. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!