Van olyan, hogy a moderátorok külön figyelnek 1-1 felhasználót? Mert szerintem rám pikkelnek, bár nem tudom miért.
Elsősorban mi, átlag felhasználók figyelünk. Én személy szerint gyakran jelentem az olyan kérdéseket, amik OFF-nak számítanak a családi kapcsolatok témakörben. Engem rendkívül irritál, hogy egyesek azt hiszik, azt a legolvasottabb kategória, és emiatt oda rakják az ócska párkapcsolati kérdéseiket.
Szóval ha betartanád a szabályokat, nem lenne áthelyezve a kérdésed...
pl ez
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__4..
Ennél sokkal inkább nem odaillő kérdések virítanak ott, azokhoz hozzá se nyúl senki.
Én is azt érzem néha. Például írtam ki egy olyat a vallás témakörbe, hogy imádkozunk együtt? Pillanatokon belül rábukott egy pattogó troll, de a troll törlése helyett az én kérdésem repült - mondván, hogy nem kérdés, hanem kérés. Mindezt rövid idő alatt.
Most volt egy olyan szintén a vallás rovatban, aki el akar menni közösen misére. Jelentettem, de a kérdés még mindig a vallás rovatban virít, pedig ugyanúgy kérés. De ha meg is hagyják, leglább az ismerkedősbe kellett volna áttenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!