Miért korlátozhattak le a moderátorok? Tapasztalatok?
ez egy nagyon jó játék az adminoknak. ök az istenek egy oldalon és az ellenörzés élményét kihasználva élvezkednek :-)
(persze ez az oldal kivétel)
mindenki alá lovat ad a tudat, hogy ő most többet tehet meg egy átlag felhasználónál... és elkezdenek trollkodni, szemétkedni, b@ szogatnak, a szabályokat nem tartják be
lehet ez egy MC szerveres 9 éves hülyegyerek aki most próbaidős admin, vagy egy SAMP szerver modi... vagy akár egy közösségi oldalas is
a moderátor akkor moderátor ha jogosan cselekszik, nem f@ sszopóskodik, és nem szopat másokat, "mert csak"
ez tény
Ja hogy ez egy büntetés?! :O
Én is csak 2 óránként írhatok ki kérdést! De azt hittem, mindenkire vonatkozik ez az új szabály. Bár szerintem még mindig jobb, mintha véglegesen kitiltanék az embert...
De azért látszik a Szex, szerelem kategóriában, hogy sokkal ritkábban jönnek az új kérdések. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!