Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Akinek hosszú neve van,...

Akinek hosszú neve van, hogyan tett szert rá?

Figyelt kérdés
Nekem a regisztrációnál még egy karaktert engedett volna, többet nem. De hosszú neveket is látok.
2013. júl. 1. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Vezetéknevemet apámtól örököltem, keresztnevemet pedig szüleim választották.
2013. júl. 1. 22:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó, de ennek mi köze van a kérdéshez?
2013. júl. 1. 23:35
 3/7 Egy ork ***** válasza:
100%

Például "A kérdés legokosabb"?

Régebben regisztráltak.

2013. júl. 1. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

1. vagyok

Nekem hosszú nevem van, hosszú a vezetéknevem és a két keresztnevem is. Te kérdezted, hogy hogyan tettem rá szert, hogyan kaptam. Hát én ezt írtam le.

2013. júl. 1. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:

1-4! Nem kéne hülyének nézni a kérdezőt. Nyilván nem azt kérdezi, hogy a rendes, civil neve hogyan lesz valakinek, hanem itteni kiírt nevet.

Arra meg az a válasz, hogy régebben hosszabb is lehetett.

2013. júl. 2. 14:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes értelmes választ. Külön köszönet annak, aki komplett idiótának nézett. Így legalább tudom, hol a helyem ezen az oldalon.
2013. júl. 2. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Az indulás óta folyamatosan változnak a szabályok, biztos régebbiek a hosszú nevűek.
2013. júl. 5. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!