Ilyen könnyű feljutni egy kategóriának a csúcsára?
Ne arra törekedj, hogy elől legyél a toplistán! Ha egy egyéniség vagy és csak magad adod, akkor teljesen mindegy hányadik vagy. Az emberek ugyanis nem arról beszélnek ki az első, hanem arról akiről lehet mit. Nézd, én azt se tudom hányadik vagyok, de nem is érdekel. Nem a toplista miatt írok ide.
(Huh, ez az eszmefuttatás, kicsit fura lehet tőlem. :D )
Bocsánat az offért,de egy gyorskérdésem lenne:Miért írja azt ki a rendszer hogy 2 óra múlva tehetek csak fel kérdést?Már fenn vagyok az oldalon ezzel a profillal 6-7 hónapja.Eddig mindig azt írta ki hogy 30 percet kell várni a kövi kérdéssel,de most meg 2 órát ír.Miért?
ON:Én is baromi előlre kerültem szinte nulla munkával,ÉS A NAGY DOLOG hogy közbe magamat adtam és nem pontvadász lettem.
Különben szerintem is fel kéne találni a GYIK tapaszt mert szerintem én is függő lettem...
Hát, a toplista már nem arról szól már hogy ki adja itt a leghasznosabb válaszokat...
Hanem arról, hogy kinek nyaljunk be, hogy ki az akit fel kell pontozni, vagy különben úgy cseszi le a fejedet hogy többet itt neked esélyed sincs... Az infós kategóriában olyan mértékű seggnyalás van már, hogy az már rendesen fáj.
Aki olyan tizedik huszadik helyen van, az már biztos hogy jó válaszokat ad. Szerintem. De jaja, feljutni az elejére elég könnyű, ott maradni viszont már piszok nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!