Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van ezen az oldalon sok...

Miért van ezen az oldalon sok oltogatós?

Figyelt kérdés
nem is a kérdésre válaszol hanem hogy kötekedjen meg stb nyílt utcán meg kutya mind testközelből hebeg habog meg be pitizik itt meg játsza neten a Tong Po-t! NEM LEHETNE EZT VALAHOGY KISZŰRNI ÉS KI TILTANI? mert már kezdek be sokalni meg szerintem jó páran!
2013. jún. 16. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha valaki oltogatja a másikat, az azért van, mert nem bírja elviselni ha valaki tök mást mond mint amit ő hisz. Vagy csak szimplán egy ostoba egyén, aki a kákán is csomót keres, és ha már nem tud mibe bele kötni, kezdődik az oltogatás hogy ilyen hülye vagy meg így qurva @ nyád... Ő ettől nagyra nő, menő lesz, és szentül hiszi hogy neki van igaza, bármi is történjék.

Ha egy kérdésre nem tud válaszolni, akkor meg koncentrációs gondjai vannak némi elmezavarral. Lehet hogy te egy számára lehetetlen dologgal állsz elő, mert mit tudom én... Fura neki hogy te a ruháidat hajszárítóval szárítod, miközben ő meg lehet hogy fordítva ül a budin. Csak egy példa. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amit a másik furcsának talál, esetleg nem ért meg, és a gyengébb egyedek nem tudják magukat visszafogni, elkezdenek b@ szogatni, mert ez fú de ciki meg gáz.

Na, frankón eltértem a témától.

2013. júl. 4. 17:50
 12/12 A kérdező kommentje:
semmi baj utolsó kommentelő de igazad van agyon :)
2013. júl. 14. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!