Miért van ezen az oldalon sok oltogatós?
Figyelt kérdés
nem is a kérdésre válaszol hanem hogy kötekedjen meg stb nyílt utcán meg kutya mind testközelből hebeg habog meg be pitizik itt meg játsza neten a Tong Po-t! NEM LEHETNE EZT VALAHOGY KISZŰRNI ÉS KI TILTANI? mert már kezdek be sokalni meg szerintem jó páran!2013. jún. 16. 19:48
1/12 anonim válasza:
Ilyenek az emberek. Itt mindenkinek nagy az arca, de élőben már nem. Szűrni csak a moderátorok tudnák, de őket ez meg hidegen hagyja szerintem. Őket nem zavarja.
2/12 anonim válasza:
Szerinted melyik korosztály látogatja ezt az oldalt? No, megmondom általánosan 12-25-ig. Ezért nem csodálkozom, hogy mindenki oltogat.
3/12 anonim válasza:
Természetes hogy az ilyenek szemtől szembe gyávák, hiszen itt egy név ( vagy még az se kell) mögé bújhatnak. Ha mindet kitiltanák akkor szinte senki nem lenne ezen az oldalon sajnos. Nem kell velük törődni :)
4/12 A kérdező kommentje:
nem törődök velük csak tudood van egy szabály MINDENKINEK KI JÁR A TISZTELET MERT EMBEREK VAGYUNK ;) EZ ALAPBÓL KÉNE ;) másik dolog az hogy olyan a vérem hogy ha valakivel bajom van akkor nem neten hanem egyből szemtől szembe .. hát igen jó lenne ha olyan lenne az oldal mint a facebook minimum... szerintem ha le k.rva anyáznak akárkit az senki se hagyja ;)
2013. jún. 16. 20:37
5/12 anonim válasza:
Most kötötték be neked az internetet és most ismerkedsz vele? A neten mindenki ilyen.
6/12 A kérdező kommentje:
nem most kötöttég be ;) csak olvasd el még 1x mit írtam hogy kezdek be sokalni ;)
2013. jún. 17. 14:39
7/12 anonim válasza:
A trollfészen is jelen van az oltás, a facebookon is, itt is, mindenhol.
Manapság már mindenki úgy fejezi ki a nem egyetértését, vagy nemtetszését, hogy leszólja a másikat:(
8/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Amíg nem tudsz helyesen írni, addig nem a kérdéseidre fognak válaszolni, hanem "oltogatnak".
Ezért "kezdesz be sokalni"?
Meg szerintem jó páran?
9/12 A kérdező kommentje:
21:14 es figyelj csak nem Irodalom órán vagyunk erről ennyit meg attól le írom normálisan hogy nem helyesen nem olyan hibák mint pl láttam hogy sijófokon menyi az apartman meg lyégkérm na ez már hiba de a többi el megy szóval erről ennyit ;)
2013. jún. 19. 21:49
10/12 anonim válasza:
Zavar, ha oltanak? Olyan a véred? Kisapám, te sem irodalom óráról jöttél, látom... ami egyébként nyelvtan, de ne zavarjon. Hogy miért szólogatnak be? Embere válogatja, szokj hozzá. Hányan lesznek még, akik szemtől szembe is lealáznak! Ne legyél mimóza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!