Miért van az úgy, hogy egyes kérdésekre nem kapok normális válaszokat?
Figyelt kérdés
Számos ilyen kérdésem van pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kérdések_.. . Nem a kérdéshez illő válaszokat kapok, hanem haszontalanokat, sőt néha sértőket is melyek nem illenek a témához.2013. jún. 9. 13:20
1/3 anonim válasza:
Azért nem kapsz normálisválaszt rá mert eleve hülyeséget kérdezel. Van, hogy én is direkt hülye választ adok az ilyen kérdéseknél.
Szerinted hol lehet csajokat találni?
Halkan megsúgnám, hogy nem a szobádban ülve fog egy csaj besétálni.
Itt van a jó idő szóval menj ki a házból az utcára és máris találsz jó nőket, hogy milyen az majd eldől.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazad van, de én azért tettem ki azt a kérdést mert olyan lányra gondoltam, aki szép, okos és kedves egyben, és tudom, hogy az ige ritka.
2013. jún. 9. 17:35
3/3 anonim válasza:
Mindenkinél más a mérce, hogy ki vagy mi a szép és kihez mérve okos. Már csak ezért is nem lehet megválaszolni a kérdésedet.
Másrészt meg ha nem mész ki az utcára, szórakozóhelyekre, strandra( ha már nem lesz árvíz) és nem ismerkedsz akkor sose fogsz találni egy olyan lányt aki neked megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!