Mennyire számít a %?
Szerintem egyáltalán nem mérvadó.
Úgy vettem észre, hogy akinek tényleg magas a %-a, az azt írja mindenkinek amit a másik hallani akar.
Persze kivételek mindig vannak.
Én a Prog.hu-ra is szoktam írogatni. Az ottani rendszert sokkal 'értelmesebbnek' tartom mivel egy kattintással képet kapsz a válaszadóról.
pl: [link]
Érdekes módon akik 50% alatt vannak azokkal szinte mindig egyet értek,nagyon jól leírják az igazságot,persze vannak köztük trollok is
Az 50% felettiek viszont nekem tömegembereknek számítanak akik mondják a sablon szöveget amit persze felpontoznak...Persze ott is vannak kivételek
Ettől függetlenül sose nézem a százalékokat,mindig a komment tartalmát veszem figyelembe csak az tűnik fel hogy nekem általában az 50% aluliak a szimpatikusak.Feltehető a kérdés hogy ha nem trollok akkor miért vannak ennyire lepontozva amikor jó dolgokat írnak?Lehet hogy fáj az igazság egyeseknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!