Kinek mennyire fontos hogy a kérdésére amit itt feltesz a válaszolónak milyen %os átlak van? Ez befojásolja hogy megfogadjátok az illető válaszát/tanácsát? Eltekintve most a trollkodástól.
nekem fontos a sajátom. megsértődök,ha leszázalékolnak
2013. jún. 4. 21:04
4/16 anonim válasza:
Nem... alacsony százalékkal is tud hasznos választ adni. Ráadásul van, aki szándékosan pontoz le, vagy unalomból, vagy ki tudja... Plusz szeretnék véleményért is pirosat adni, holott azt nem értékelni, hisz mindenkinek megvan a sajátja, azt leírja, ez nem lehet haszontalan... Így számomra a százalék nem döntő.
5/16 anonim válasza:
mindenki a %-ra gyúr
epedezem egy kis százalékér
6/16 anonim válasza:
általában igen... vagyis aki 40% alatt van, az szinte tuti troll...az én kérdésem miért lenne neki komoly?
2013. jún. 4. 21:05
7/16 anonim válasza:
5# Akkor tőlem most kaptál százalékot fölfelé. Remélem segítettem. :D
2013. jún. 4. 21:06
8/16 anonim válasza:
Most már nem foglalkozom azzal egyáltalán, hogy ki hány százalékon van. Pontosabban nem az alapján ítélem meg, hogy mennyire lehet megfelelő a válasza. Igen sokszor találkoztam már alacsony százalékon levő válaszolónak olyan válaszával, hogy azt tartottam legmegfelelőbbnek, legértelmesebbnek.
5.!
Tőlem is kaptál némi százalékot:)
2013. jún. 4. 21:45
9/16 anonim válasza:
őszintén, én spec. nagy ívben lesz@rom. Kimondom a véleményem, és nem érdekel, hogy ha lepontoznak, sőt néha még örülök is neki :D
2013. jún. 5. 00:01
10/16 anonim válasza:
Fontosnak tartom a sajátomét, de ha nekem válaszolnak nem szoktam figyelembe venni másokét, mert akár magas akarás alacsony visszajelzésű ír kiszűröm a reálisnak bizonyuló dolgokat és összegezve alkatom ki magamban a választ/megoldást.
(A trollkodással sincs problémám, feltéve, ha az a 'Humor' alkategóriában folyik.)
Pontozni is szoktam, mindig figyelembe veszem azt is, hogy a válaszadók a konkrét kérdésre adnak-e érdemi választ vagy csak a kérdezőt/kérdést véleményezik (kivéve, ha a kérdező a véleményekre kíváncsi).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!