Milyen választ, tanácsot kaptatok egy gyakorikérdésre amit utána tudtatok is hasznosítani?
Sok látok kérdést van feltéve, de mennyire kapsz belőle hasznos információt?
Más témakörből is írhattok amennyiben az valóban használható tanács volt.
Ha lehet legalább 1-2 mondatban vázoljátok a problémát, utána a rá kapott hasznos tanácsot, és ha nem egyértelmű a végén a megoldást is.
Én nem szeretném leírni, hogy mi volt a kérdésem, de volt, hogy tényleges megoldást kaptam egy válaszból egy hosszú ideje fennálló problémára. :)
Általában akkor sikerül, ha nem csak kérdés-válasz van, hanem kialakul valamilyen beszélgetés, együtt gondolkodás is (esetleg privátban).
Volt rá precedens,hogy akár a saját magánéleti jellegű kérdésem kapcsán,akár más kérdésére érkezett válaszok olvasásánál,hogy ténylegesen elgondolkodtam az értelmesebb válaszokon,ez bővítette a látóköröm valamelyest.Intelligens ember az intelligens válaszokon azért elmereng,és sokszor közelebb jut a probléma megoldásához.
Nekem volt olyan kérdésem például,hogyan felejtsek el egy illetőt,aki lelkileg totál tönkretett,és voltak őszinte válaszok,miszerint egy betegesen ragaszkodó gyerek vagyok,vagy hogy ideje felnőnöm és ideje az önsajnálatnak véget vetni,mert így abszolút nevetséges maradok.Igazuk volt.
Elnézésedet kérem, hogy nem teljesen a kérdésedre válaszolok; ugyanis még nem kérdeztem.
Viszont sok tudást "loptam" innen, ami hasznomra van.
Van egy folyamatosan bővülő listám, ahova ki is gyűjtöm, amit bármikor használhatok. Igen szerteágazó témák. Csak példálózva: közlekedési témák (pl. közutak adott km-szelvénye, utasszállító repülőgépek aktuális- és archivált helyzete, vonatok késésének áttekintő térképe stb.), földrajzi témák (a Föld repülőtereinek légvonalbeli távolsága,
Bocsánat, elvétettem és a "Válasz elküldésére" kattintottam.
... tengerszint feletti magasságok és GPS adatok, termőföldek helyrajzi szám szerinti keresése stb.), vagy természettudomány (pl. egy szenzációs matematikai oldal, holdfázissal kapcsolatos számítás stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!