Peugeot 206 milyen autó?
Külsőre nem rossz.
Az utastere nagyon pici és persze vannak típus hibái is mint az összes autó típusnak a peugeot is francia és a francia kocsiknál a futómi a leggyengébb láncszeme.Ez azért van mert nagyon lágyra gyártják a kocsi futóműjét.
De persze az is lényeg milyen állapotú a kiszemelt járgány és menyi lovéd van rá STb
Amit még ajánlani tudok aminek szintén olcsó a fentartása,alacsony fogyastással rendelkezó strapabíró autó, a suzuki swift valamivel nagyobb mint a206-os
Suzukiból is az 1.3 16 szelepeseket ajánlom 84 paci van bennük elég szépen bírnak menni ha kell.
vagy az 1.6 92 lovas változat
szerintem jobb gépek mint egy 206 peugeot és jobban is mennek
vagy egy nagyon kényelmes nagy ututót, ha nem zavar hogy nem kis kasztnija van a kocsinak.Toyota carina nagyon kényelmes hatalmas tágas utastér megbízható biztonságos autó a családban van benzin és dízel változata is de csak benzinest írok mert azokat olcsóban adják.
A fogyasztásuk 7 liter normál vezetési stílus melet:)
dízelből a honda acordot ajánlom ez is nagy kényelmes biztonságos megbízható autó viszont a fogyasztása csak 5.5 l 100 km/h nál
A haveromnak ilyenje van és én meg most vetem egy Honda acordot igaz újba nagyon jó kis gépek régebben egy olyan toyta carinám volt mint amik a fenti linkekben vannak,csak dízelbe azzal sem volt komolyabb meghibásodásom még csak a kopó alkatrészeket kelet cserélni az öreg toyotámba is ja és még mindig megvan csak a fatival vettük együtt még régen és már átruháztam rá az én részemet is de a gépezet még mindig megy és teszi a dolgát.Ja a dízeleknek alacsony a fogyasztása hiába nagy motor van bennük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!