Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miota ilyen a gyik? Ugyertem...

Miota ilyen a gyik? Ugyertem eleg reg ota vagyok mar rajta, de mindig ez a kek, ez a kiiras, ezek a betuk. Mert nem frissitik neha?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor meg követelnéd vissza a régit.
2013. máj. 5. 14:50
 2/5 A kérdező kommentje:
ezeket a betuket?
2013. máj. 5. 14:53
 3/5 anonim válasza:
54%

Azért nem frissítik mert magasról letojják az oldalt,annyi a lényeg nekik hogy teletömik reklámokkal a gyakorit így dől a lé

De jobb is hogy nem változtatnak a külsőn,sok ember ha megszok valamit akkor nehezen válik meg tőle...meg ugye mint az első írta ha változik valami akkor mindig a régit követelik vissza.Lásd pl Youtube,ott is mindig elcseszik az oldal kinézetét,ráadásul már majdnem havi rendszerességgel újítanak valamit amik persze nem jó irányba viszik az oldalt.Úgyhogy jobb ha inkább marad minden így ahogy van

Ha már változtatásról van szó akkor inkább szépen aprólékosan változzanak a dolgok.Mondjuk engem sose érdekelt a gyik kinézete,máson kéne változtatni inkább...

2013. máj. 5. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még emlékszem, hogy amikor legutóbb változtatás volt, akkor milyen felháborodás kísérte, hogy változtattak.
2013. máj. 7. 09:14
 5/5 anonim válasza:
A google chrome-ba át tudod állítani a betűstílust, kivéve a fejléceket.
2013. máj. 12. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!