A szex témakörben miért írnak be annyi hülye kamukérdést?
ez is egy hülye kérdés, rossz helyen.
lepontozhatsz.
Mert szex témakörben nagyon könnyű kamukérdést gyártani, és van akik ezt viccesnek találják.
Egyébként szerintem a kérdések nagy rész nem kamu, csak vannak nagyon más beállítottságú emberek, akik a szexben teljesen mást találnak normálisnak, mint az átlagemberek.
Az ő kérdéseiket mi furcsának találhatjuk, de miért ne érdekelhetné őket tényleg az a téma?
ne becsüld túl az embereket.
Szeretem azon kérdések jó része, amit te kamunak gondolsz, valójában komoly.
Beszélgettem tizenévesekkel a szexualitásról, és félelmetes hiányok és tévhitek mutatkoznak náluk.
Tisztelet a kivételnek, de sem az iskola, sem a szülők nem állnak a helyzet magaslatán felvilágosítás ügyben (enyhén fogalmazva), így aztán az információk terjedése leginkább egymás között zajlik. Az meg olyan, mint a szájhagyomány... mire átjuk egy-két emberen már a fele sem igaz.
Sztetek miért ien "tudatlanok" a mai fiatalok?
Szülő nem akarja elmondani! Majd.. meg azt hiszi majd az iskola elmondja helyette!
NeeeM! Az iskola "Felvilágositás" óra az nem ér SEMMIT! ...
Otthon kéne beszélni ezekrőL! .. De.. a szülői is fél.. ajmeg hülye! :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!