Miért van sok hülye válasznak (sablonos, értelmetlen) magas értékelése?
A korrekt válaszokat áltlában az életképtelen tosz kis ganéj trollok pontozzák le, akiknek ez minden szórakozásuk a hitvány kis életükben, hogy arc nélkül, név nélkül játsszák a májercsávót a neten. A másik lepontozócsapatba meg azok a szánalmaskák tartoznak, akik mindenkit lepontoznak ha az nem nekiktetsző választ ír. Teljesen mindegy, igazat ír-e az illető vagy sem...ha egy ilyen fosfejű kis takony a fejébe vette hogy márpedig az ég zöld, akkor mindenkit sorba lepontoz aki azt írja, hogy az ég az kék. Nemtudom, az ilyenek azt hiszik, ezzel bármi is változni fog...
Rengeteg ilyen szerencsétlen lelkibeteg nyomorék él az országban, akiket kiskorúsítani kéne, olyan fokig ostobák hogy veszélyesek embertársaikra és magukra is.
Szerintem is vannak jónéhányan, akik nem is olvassák el a válaszokat, hanem néhány válasz kivételével mindenkit pontoznak lefelé. Én ezt elsősorban a sütés-főzés kategóriában tapasztaltam.
Vasárnap pl. valaki megkérdezte, hogy mennyire tartjuk még a szokást, hogy vasárnap rántott hús az ebéd?
Először csak azok voltak lepontozva, akik bevallották, hogy ők még tartják ezt a szokást, később pedig még azok is visszaestek 30-50 %-osra, akik teljesen másjellegű ebédeket készítenek.
Szóval néha-néha már valóban kiborítóak tudnak lenni. Szerencsére kezdem már megtanulni, hogy ne vegyen észre, és ne boruljak ki rajta.
Próbáld meg te is túltenni magad azon, hogy nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!