Ti mennyi időt töltötök a Gyakorikérdéseken? Nem okoz ez függőséget?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 10:09
11/13 anonim válasza:
Régebben többet voltam itt. Mostanra meguntam, van, hogy napokig nem is jövök az oldalra. Mintha kötekedőbbek lennének a válaszolók, és olyan tökéletesek.
Mindenért javasolják a válást, milyen nevet a gyereknek kérdésnél is egymás torkának esnek.
Nem hiányzik a más problémája, van nekem elég.
12/13 anonim válasza:
Nem! Annyira nem izgi. Ha van időm elolvasom, de nem vagyok függő.
13/13 anonim válasza:
Amikor regisztráltam, az első pár hónapban rengeteget voltam fent, azután kevesebbet. Általában minden nap felnézek, de többnyire csak a válaszaimra és a kérdéseimre adott válaszokat nézem meg, hogy vannak-e újak. Ha nincs jobb dolgom, akkor böngészek pár érdekesebb témát, illetve a heti hírlevélben levő kérdéseket mindig átnézem. Biztosan rá lehet függni, de szerintem pár hónapnál tovább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!