Ti mennyire támogatnátok a Gyakorikérdéseken egy chetet?
Figyelt kérdés
Csupán azért tartom jó 5letnek, mert ha priviben megkezdődik egy beszélgetés, az nem tud folyamatosan zajlani, így nagy a valósínüsége hogy egy idő után már nem válaszolnak, illetve tele lesz az ember postaládája.
Egyáltalán megeshet hogy az adminok egy netes petíció miatt beépítik?
Hm, végre vki nem csak nyavalyog, hanem ötletel. Ez egy jó 5let!!!
2012. szept. 15. 22:01
2/15 anonim válasza:
szerintem jó ötlet :D
2012. szept. 15. 22:06
3/15 anonim válasza:
A petíciónak nincs értelme, mert a vezető el tudja dönteni hogy milyen irányt ad az oldalnak; és az hogy esetleg mások máshogy látják még nem ok a módosításra.
Privátban is el lehet kérni más elérhetőségét, ahol folytatható a beszélgetés. Az oldalnak csak plusz terhelést adna, ha itt pár ezren elkezdenének beszélgetni, hiszen nem csak pár mondatos segítségről lehet szó, hanem a rengeteg unatkozó emberről is.
2012. szept. 15. 22:09
4/15 anonim válasza:
attol függetlenül h az elottem valaszolonak igaza van, én tamogatnam ezt az ötletet!
2012. szept. 15. 22:27
5/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is igazat adok, és tényleg belegondolva lehet hogy csak egy nagy kupac unatkozó ember fogja teletraktálni a honlapot, de szerintem azoknak a felhasználók akik tényleg rendeltetésszerűen használják az oldalt, és szeretnének közvetlenebbül kommunikálni, azoknak létrejöhetne valami zártabb, kisebb valami, nemtudom, hogy mikre lenne lehetőség.
2012. szept. 15. 22:31
6/15 anonim válasza:
Hát nem is tudom,de azt mondjuk jó lenne tudni,hogy mennyien vannak épp online itt a GYK-n.
2012. szept. 15. 22:40
7/15 anonim válasza:
Szerintem erre elég sok más lehetőség van, tán már túl kínálat. Én azt tapasztaltam, h tud folytatódni, csak fel kell találnia magát az embernek.
Meg esetleg az is előfordulhat, ha lenne ilyen c6t itt, h bele is nézhetnek s az már nem olyan jó. Persze máshol is lehet ilyen, ha indokolt, de tudok olyanról is, h nem volt az s még is.
Én eddig is meg voltam nélküle ezután is meg leszek.
2012. szept. 15. 22:52
8/15 anonim válasza:
ez tényleg jó ötlet, és mondjuk lennének kategóriák hogy el lehessenek zárva mondjuk a kisebbek a pedómaciktól :D pl "12-16 éveseknek" meg "50 felettieknek"
2012. szept. 15. 23:13
9/15 anonim válasza:
Az oldal fő célja nem a csetelés. Nem lenne értelme kérdéseket kiírni mert mindenki a cseten beszélné meg azt, amit kérdezni szeretne... a végén meg csak az lesz az egészből, hogy akinek hasonló problémája van nem fogja megtalálni ahogyan most.
2012. szept. 16. 01:39
10/15 anonim válasza:
Előttem válaszoló: szerintem egy pedofilt miben gátol a kategória? Simán bemehet mindenki a 12 évesek csetszobájába. Ugyanmár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!