Nem tilos több felhasználót beregisztrálni a %-ok befolyásolása érdekében?
3 sértegetős privát üzenetet kaptam ma este, mindet egy kérdéshez írt válaszaim miatt. A levelek között 30-60 percek teltek el, közben a válaszaim rendre 0%-osak lettek. Az egyik válaszomat ki is törölte egy modi. És utána jött a levél, hogy ő töröltette a válaszom.
Gondolom ráreportolt vagy 30 felhasználóval, mert más indokot látok arra hogy törölték a válaszomat.
Hiába regisztrál több felhasználónévvel,csak az egyikkel tud lepontozni mert megjegyzi az ip címet a gyakori
Tehát ahhoz hogy lepontozzon több felhasználónévvel több VPN szervert is használnia kellene amik különböző IP címet adnak
Szóval egyszerűbb ha megkéri a haverjait hogy pontozzanak le téged
Bocsi ha érthetetlen volt amit írtam,nagyon kómás vagyok már
Így van, egy gépről, egy e-mail címről csak egy felhasználót fogad a rendszer.
Fiatal család költözött nemrégen a szomszéd lakásba, az én gépemről, de más néven akart ide beregelni, a rendszer nem engedte, mert a beírt e-mail cím ugyanaz lett volna.
Tehát marad az, hogy vagy több gép kell, vagy haverok kellenek. Persze mindkettőre van-lehet példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!