Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Bizonyos hozzászólások mellé...

Gábor bátyó kérdése:

Bizonyos hozzászólások mellé ki/kik irkálják oda, hogy x %-ban hasznosnak tűnik, befolyásolván ezzel az amúgy is számos sötétségben járót?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 01:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
71%

Minden hozzászólást bárki jelölhet hasznosnak, félig-meddig hasznosnak, és nem hasznosnak, a szövegdoboz jobb alsó sarkában "Hasznos számodra ez a válasz?" felirat melletti kezekkel!

Az oldal pedig a jelölések alapján számol egy százalék értéket!

Ha például egy választ 1 ember jelöl hasznosnak, 1 pedig nem hasznosnak, akkor 50%-ot fog mutatni!

2013. ápr. 21. 01:19
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
A Politika kategóriában szerintem semmi értelme a százalékoknak, mert teljesen mindegy, mennyire tényszerű és releváns a hozzászólásod, a másik oldal csípőből lepontozza. Amúgy nekem ez a pontozósdi úgy, ahogyan van wurst, nem érdekel.
2013. ápr. 21. 01:23
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Na majd nézzük meg reggel hány %-on áll, az első komim szerintem olyan 50% lesz, a második a sok "balosnak" köszönhetően olyan 70%.
2013. ápr. 21. 01:31
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

"a második a sok "balosnak" köszönhetően olyan 70%."

Ha érdekelne a pacsizás, mind a két hozzászólásodat lepontoznám. Az elsőt azért, mert baloldaliként elítélem a rasszizmust, a másodikat meg azért, mert magyar vagyok. De nem pontozom le, mert úgy, ahogy van értelmetlennek tartom a százalékokat. Kis barátom, neked fogalmad sincsen arról, kik azok a balosok, és hogyan gondolkodnak.

2013. ápr. 21. 01:54
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
Nálam évek óta változatlan a %! Pedig naponta látogatom az oldalt és válaszokat is adok!
2013. ápr. 21. 07:32
 6/12 anonim válasza:
20%
7-es, ez azért van, mert mindig 3-ikként vagy 4-ikként (más szavakkal) megismétled az előzők válaszát.
2013. ápr. 21. 08:43
 7/12 anonim válasza:
9%
Hasznos számodra ez a válasz? - így szól a kérdés. Aki megismétli az előzőek válaszát, az számomra már nem hasznos, ezért piros pacsit kap.
2013. ápr. 21. 08:47
 8/12 anonim ***** válasza:
26%

Akkor jelenik meg a százalék, ha az adott hozzászólásra adott minősítések száma elér egy kritikus értéket. Tehát senki sem írja oda, ilyen a program.

Más rovatokban szűkkeblűebben szórják a népek a kezeket, ezért sokkal kevesebb hozzászólás mellett látni, hogy mennyire hasznos. Esetleg kapott már minősítést, de nem eleget.

A vicces tényleg az, hogy pontosan a Politika rovat az, ahol kevésbé számít, mivel a legtöbb hozzászólás "véleményes". Az meg mindenkinek van, ahogy az ismert szólás mondja. Pontosan a ténykérdésekben gazdag rovatokból hiányzik ez a visszajelzés. Ezért hiába írják, hogy a kérdésre válaszolj, ne a többi választ kommentáld, azokat csak minősítsd.

2013. ápr. 21. 09:42
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

"7-es, ez azért van, mert mindig 3-ikként vagy 4-ikként (más szavakkal) megismétled az előzők válaszát."

Akkor is ha én vagyok az első, vagy egyetlen?

Ne mond már!

2013. ápr. 21. 11:06
 10/12 anonim válasza:
0%

Am nem tudom, miért csak 73%-os a válaszom!

Nem így működik az oldal?

Vagy esetleg én is csak más válaszát ismételtem?

Ahogy én látom, én írtam az első választ!

Ki az, aki szerint nem hasznos?

Vagy valaki rám kattant, és minden válaszomat lepontozza?

Érdekes!

2013. ápr. 21. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!