Bizonyos hozzászólások mellé ki/kik irkálják oda, hogy x %-ban hasznosnak tűnik, befolyásolván ezzel az amúgy is számos sötétségben járót?
Minden hozzászólást bárki jelölhet hasznosnak, félig-meddig hasznosnak, és nem hasznosnak, a szövegdoboz jobb alsó sarkában "Hasznos számodra ez a válasz?" felirat melletti kezekkel!
Az oldal pedig a jelölések alapján számol egy százalék értéket!
Ha például egy választ 1 ember jelöl hasznosnak, 1 pedig nem hasznosnak, akkor 50%-ot fog mutatni!
"a második a sok "balosnak" köszönhetően olyan 70%."
Ha érdekelne a pacsizás, mind a két hozzászólásodat lepontoznám. Az elsőt azért, mert baloldaliként elítélem a rasszizmust, a másodikat meg azért, mert magyar vagyok. De nem pontozom le, mert úgy, ahogy van értelmetlennek tartom a százalékokat. Kis barátom, neked fogalmad sincsen arról, kik azok a balosok, és hogyan gondolkodnak.
Akkor jelenik meg a százalék, ha az adott hozzászólásra adott minősítések száma elér egy kritikus értéket. Tehát senki sem írja oda, ilyen a program.
Más rovatokban szűkkeblűebben szórják a népek a kezeket, ezért sokkal kevesebb hozzászólás mellett látni, hogy mennyire hasznos. Esetleg kapott már minősítést, de nem eleget.
A vicces tényleg az, hogy pontosan a Politika rovat az, ahol kevésbé számít, mivel a legtöbb hozzászólás "véleményes". Az meg mindenkinek van, ahogy az ismert szólás mondja. Pontosan a ténykérdésekben gazdag rovatokból hiányzik ez a visszajelzés. Ezért hiába írják, hogy a kérdésre válaszolj, ne a többi választ kommentáld, azokat csak minősítsd.
"7-es, ez azért van, mert mindig 3-ikként vagy 4-ikként (más szavakkal) megismétled az előzők válaszát."
Akkor is ha én vagyok az első, vagy egyetlen?
Ne mond már!
Am nem tudom, miért csak 73%-os a válaszom!
Nem így működik az oldal?
Vagy esetleg én is csak más válaszát ismételtem?
Ahogy én látom, én írtam az első választ!
Ki az, aki szerint nem hasznos?
Vagy valaki rám kattant, és minden válaszomat lepontozza?
Érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!