Te mit változtatnál itt a gyakori kérdéseken? Lehet bármi.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 20:02
11/16 anonim válasza:
Én még csinálnék egy olyat a kérdésekhez, hogy kiírja, hogy hányan tekintették meg a feltett kérdést. Sokszor azon gondolkodom, hogy kint van néhány órája és nem jött rá válasz, hogy hányan kattinthattak rá és olvashatták el:)
12/16 anonim válasza:
szerintem ez a csak kérdező pontoz dolog nem lenne jó, mert sokan véleményt kérdeznek, és attól hogy a válaszoló máshogy gondolkozik, még a kérdésre válaszolt, de nem tetszik a kérdezőnek, és lepontozza. meg sokan csak támogatást meg bólogatást várnak a kérdésre, és ha más válasz jön, már rögtön megy a veszekedés. szerintem
13/16 anonim válasza:
Ez igaz. Mielőtt kiírok egy kérdést, mindig rákeresek, hátha valaki már megkérdezte, és ha igen akkor megnézem ott a válaszokat és aki hasznosat vagy igazat ír, azt felpontozom, és így mindenki jól jár. Viszont sok olyan ember van, aki tényleg csak lepontozgatni jár ide, és hiába szabályozzák a pontozást, mindig lesz olyan, akinek nem tetszik a válasz és lepontoz..:/
14/16 anonim válasza:
Most már csak az a kérdés, hogy vajon olvassa-e ezt egy illetékes admin vagy tulajdonos. És esetleg elgondolkozik-e azon, hogy kicsit javítson a minőségen. Szerintem elég fapados ez az oldal a mai lehetőségekhez képest. A kinézetre is ráférne egy modernizálás. Ettől a Times New Roman betűtípustól kiráz a hideg. Kicsit öregesnek tartom a lapot.
Amennyi hirdetés fut itt az oldalon, hogy szerintem illő lenne beleférnie egy kis modernizálásnak, felújításnak.
Szóval hajrá!
15/16 anonim válasza:
Ha már bevezették a válaszok megszámozását, azokat lefixálmám, mivel sok esetben az alapján üzennek egymásnak a válaszolók. Csak hát amikor valamiért törölnek pár választ, akkor ezek a számok már nem jó helyre mutatnak, láttam olyat is, hogy "korábbi üzen későbbinek".
16/16 anonim válasza:
Kivágnám a fenébe azokat, akik zsinórban egymás után ugyanazon kérdéseket teszik fel provokatív célból, mint pl. mostanában a feministás kérdések.
A magánéleti frusztrációt nem másokon kell levezetni, és nem is egy weboldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!